hesabın var mı? giriş yap

  • erzurum'da yaşanması ayrı bir sevindirdi. umarım yakın zamanda eylem yapıp, polisten dayak yedikleri görüntüleri de izleriz.

    beni hayata bağlayan bu tür olaylar şu an itibariyle.

  • diğer iyi yönlerini bilemem ama mideye iyi geldiği kesinlikle doğrudur bu içeceğin. hassas ve nur topu gibi bir reflüye sahip olan midemin sırtımı ve göğsümü gaz sancılarıyla deli gibi sıkıştırdığı anlarda içtiğim bir bardak kefir, 10 dk içerisinde midemi dingin bir hale sokmaktadır.

    insan sırtında gaz sancısı kaynaklı, yumruk gibi bir sıkışmayla oturmaktayken bir anda düzelince, bu içeceğin sihirli bir iksir olduğuna inanabiliyor bir süre sonra.

  • --- spoiler ---

    markete giderken köpeği üzerime saldılar ama ben kaçamadım. canım çok acıdı.
    --- spoiler ---

    şimdi bu hayvanın sahibi ne kadar ceza alacak merak ediyorum. küçücük çocuğun üzerine yaratığı salmış. bildiğin cinayete teşebbüs bu.

  • --- spoiler ---

    söz konusu düzenlemelerle yerli üreticilerin desteklenmesi ve istihdamın korunması amaçlanıyor.

    --- spoiler ---

    oyun konsollarına getirilen ek vergiyle ülkemiz artık daha güçlü. teşekkürler cumhurbaşkanım!

  • sene 1998 ali sami yen'de galatasaray - trabzonspor maçı.. trabzonspor bize 5 tane çaktı, haliyle isyan eden galatasaray taraftarlarının arasında 5-6 saniye kadar, özellikle beni çekmiş cine 5. buraya kadar her şey güzeldi ancak şöyle bir sorun vardı; ağzımda sigara ile isyan eden ben, ilk kez canlı yayında babasına sigara içerken yakalanan mal olarak tarihe geçmiştim.