hesabın var mı? giriş yap

  • avamlık, varoşluk, kalitesizlik, bayağılık içeren video.

    kargocunun tarafında olacağım hiç aklıma gelmezdi ama bu kezbanlık karşısında başka çarem yok.

  • ulan bir kişi de cep telefonu ne bilim yüzük falan yazsın..

    yok kadına özgürlük alacakmışız, yok sadık kalacakmışız..gidişini kabul etcekmişiz, yanında durcakmışız..

    manyak mısınız olum..kız ayı istiyor ayı..uygun ayı alınacak bi site söleyin..

  • açık kasa kamyonetin taşıdığı tarım işçilerini taşıyan kamyonete tırın çarpması sonucu gerçekleşmiş kaza.. 15 kişi, 15 can, dile kolay.. tarım işçisi, servise gerek yok, ticari mal gibi kasada veya römorkta gider.. görürsünüz kimsede bir tepki uyandırmaz bu kaza.. bu tür kural ihlalleri en ağır şekilde cezalandırılmalı ki, kimse cesaret edemesin bir daha.. ne diyim, olduğum yerde kalakaldım..

  • kardeş, sen şirket sahibi olarak kendi kasanda çalışanlarının maaşını ödeyecek kadar kötü gün parası tutmuyorsan kapat git zaten.
    bir de adamlara hain demiş utanmadan. tam kafayı yemelik amk.

  • yemek saatlerine yakın şeker düştüğünde karşılaşılırdı eskinden, şimdi her zaman sinirliler. aslında vites değiştirmeleri iki temel duyguya dayanıyor, birincisi müşteriye trip, ikincisi hatunlara hava. iki tipte de sert vites geçişleri anırtıcı ara gazlar ve makasları bolca görmek mümkün. o kadar ki 100 metre mesafede kendini kaybedip 4 vites atanlardan, ışıkta kendini ferrari zannetmelere ve yine ışıkta vites ile sürekli oynamaya kadar anomalilikler gözlemlenmektedir. ne yapsınlar ehmeh parası...

  • en büyük hayalim "ulan bi kıza bak bi de yanındaki lavuğa bak" cümlesinde bahsedilen lavuk olabilmek...

  • ''yakın tarihimizden o kadar bihaber büyüdüm ki, geçen seneye kadar adnan menderes'i bir çeşit bulvar zannediyordum. havaalanıymış.''

  • ruhuna sağlık ruhsarcığım ölmemiş
    elalem utansın o beni terk etmemiş
    gel şöyle otur ruhsar yanı yanı başıma
    görsün millet hayal gerçek yan yana

    not: bunu ezbere yazmak da varmış. üstünden yıllar geçmesine rağmen beynimin bir yerlerini hala dolduruyor olması çok acaip

  • ulan adamın golünün tadını çıkartacağınıza hala defansa laf ediyorsunuz. ne insanlarsınız ya. hayatta sizi ne mutlu ediyor lan anlatsanıza biraz?

    debe editi: oy verin.

  • girisimci clark tupper'in bulusu ve son yillarda artik hakki yenmeyen brownie wise'in pazarlama dehasi sayesinde hala sozlukte bahsini ettigimiz, amanin aman domates lekeleri nasil cikar diye endise ettigimiz sey. tupperware'in 1950lerde bulundugunu, bu yillarin birbirine altin gunu misali misafirlige giden ama artik harcama yetisi kazanmis kadinlarin zirvede oldugu bir donem oldugunu hatirlatiriz. donem bilgilerimize tupperwarelerin ilk piyasaya ciktigi zamanlarda "garklayan kapak"li olarak pazarlandgini ekleyelim.

    iste efendim brownie wise hanim, boyle bir tanimin kutlesel medya ile hedefine ulasamayacagini, ama insanlarin mahrem bilgilerini degis tokus etmekten zevk aldigi ev toplantilarinda anlatilabilcegini dusunmus. ayni hanim aslinda evden ve zincir pazarlama tekniklerinin de temelini atar olmus. (daha dogrusu direk pazarlamayi* hakkaten icat eden stanley ev urunleri sirketiymis amma velakin bu hanim once orada pisip, bu teknigin muesselesmesini saglamismis) yani amwayci, rainbowcu, kapinizi calan ansiklopedici ile karsilasirsaniz, ve kafanizin sikilmesini istemiyorsaniz bu yazdiklarimi kontra atak olarak kullanasiniz diye yaziyorum.

    konuyu cok zimparalamak gerekirse, bilimum dergiye kapak olan bu hanim donemin bir tur martha stewart'i bile diyebiliriz, ben yine de kendisini eva peron olarak ruyalarima sokup, kabustan uyandigimda hic ise yaramayan sanilan tupperware surahiyi kafama dikecegim.

    brownie wise'a ne olmus derseniz, iyi bir mucit ama profesyonel olmayan bir yonetici olan mr. tupper onun starlasmasini ve kendi markasinin onune cikmasini cekememis ve hanim efendiyi kovmustur. bu hanim da baska dogrudan satis firmalarinin kaynagi olmus, ozellikle evden kozmetik pazarlama isine danismanlik yapar olmustur.

  • sevdacığım merhaba kız!!

    mustafa ben, jeoloji mühendisi... yanlış anlamazsan, sana kısa bir şeyler yazmak istiyorum...

    çelik'in bir şarkısı var, "sevdaya çiçek, sevdası çiçek, sevdalı çiçek, sevda çiçeği"

    profil resmine, o güzel resme baktıkça o geldi aklıma:)

    hatta biraz daha kafa yorup (sana ne kadar değer verdiğimi anla.::))) şunları da türettim:

    sevdadan çiçek,
    sevdada çiçek,
    sevdayı çiçek,
    sevdanın çiçek,
    sevdaca çiçek,
    sevdaymış çiçek,
    sevdalık çiçek
    sevdasal çiçek
    sevdacı çiçek

    bence valla her gönlü aşk ile bezemek lazımdır, aşkı her hücreye kazımak lazımdır:)))

    ne dersin, tanışmayla ilgili sıkıntı var mı? telefon numaramı vereyim: 0535 543 xx xx - (532 önkodlu numaram vardı, kapandı sonra yenisini verdiler ama şu anda eski numaramı geri almak için istanbul 3. asliye hukuk mahkemesinde davam sürüyor... yani ne kavgam bitti ne sevdam :)))

    mustafa (jeoloji müh.)

  • halil burayı okuyosun biliyorum. inanılmaz iticisin, hemzeminsin ve çaresizsin. diploman nedir bilmem ama süper eğitimsizsin, terbiyesizsin ve çapsızsın. cumali ceber senin gerçek kişiliğindir, rolün değil. kazandığın tüm para haram olsun. oksijenimizi tüketiyorsun haksızca.

    allah seni alsın.

    tanım: başarısız tipleme, akepeli eğlencesi