hesabın var mı? giriş yap

  • ''modern dokunuşlarla yepyeni bir boyuta taşıyor'' yazısını okuduktan sonra kesinlikle 675 tl eder dediğim anahtarlık, dokunuşlar önemli çünkü.

  • aramızda bazı pezevenkler var. 1'e aldığı araba 3'e çıkınca farkı kimseyle paylaşmayıp fiyat düşünce aradaki farkı isteyebilir.

  • olay şudur, bol karbonhidratlı besinler tüketirseniz kan şekerinizde bir artış olur. kanda bulunan şekerin bütün hücrelere girmesi pankreas bezinden salgılanan insülinin yardımıyla olur. insülin daha sonra triptofan aminoasidini üretir. triptofan, serotonin hormonunun üretiminde de aktiftir. serotonin hormonu da uykuyu tetikleyen, uykudan sorumlu olan hormondur. çok fazla karbonhidrat içeren besinleri tükettiğinizde serotonin üretimi artar ve uyku halinde artışa, hatta uyuklamalara neden olur.

    referans: doktorburada.

  • pahalı ve kaliteli bir viski türü. pahalı olmasının başlıca sebepleri şöyle:

    yüksek talep ve sınırlı arz: japon viski üretimi, iskoçya veya amerika birleşik devletleri gibi diğer viski üreten bölgelere kıyasla nispeten küçüktür. bu sınırlı arz, japon viskisine yönelik artan küresel taleple birleştiğinde fiyatların yükselmesine neden oldu. japon viskilerinin pahalı olmasının en önemli sebebi bu.

    yüksek üretim maliyetleri: japon viski üreticileri genellikle daha yüksek üretim maliyetlerine yol açabilecek geleneksel yöntemler ve yüksek kaliteli malzemeler kullanırlar. ek olarak, bazı japon içki fabrikaları viskilerini daha uzun süre yaşlandırarak maliyetleri artırır.

    kalite ve işçilik: japon viskisi, olağanüstü kalitesi ve işçiliği ile ünlüdür. viski tutkunları, japon viski yapım sürecinden gelen eşsiz ve hassas tatlar için yüksek fiyatlar ödemeye hazırdır.

    uluslararası takdir: japon viskileri uluslararası yarışmalardan çok sayıda ödül ve övgü alarak itibarlarını daha da artırmış ve piyasa değerlerini artırmıştır. viski dünyasında bir moda haline gelmiştir.

  • bilinçli bir halde "tamam bitti" denilen bir an değildir. yavaş yavaş gerçeklerin görülmesiyle oluşur. an değil, süreçtir.

    yıllar sonra edit: ne kadar zaman geçerse geçsin bitiyor emin olun. süreç bazen uzasa da sonu var, inanın.