hesabın var mı? giriş yap

  • twitre gezerken denk geldim...
    eminim binlercesi vardır böyle.

    ulan yazıklar olsun!
    yiye yiye doymadınız! paraları yediniz, ülkeyi yediniz, gençliğimizi geleceğimizi yediniz!
    doymadınız! utanmadınız! gencecik memur adaylarının haklarını yediniz!

    şu kıza mülakatta elenecek kadar düşük puanı nasıl verirsiniz. ne yapmış olabilir yani 2 senedir memur olmak için kendini paralayan biri mülakatta! süt dökmüş kedi gibi uslu da durmadıysa ben de bişey bilmiyorum...

    not: hakikaten ne bu kızla ne başka bi kpss adayıyla en ufak alakam olmadığı gibi kpss denen sistemle de bi ilgim yok. özel sektörcüyüm.. ama vicdanımızı da çöpe bırakmadık amk.

    https://twitter.com/…anp/status/1475753894273822722

    gelen mesajlar üzerine edit: abi bisürü mesaj geldi, bu yazdığım örneklerden birsürü gönderen oldu... birinci olup atanamayan, çok yüksek puanla atanamayan, mülakatta kazanamasın diye bilhassa elenen birsürü genç varmış... yazık..

    edite edite: ooo kılıçdar amcamız da girmiş topa..
    https://twitter.com/…luk/status/1475924061373046793

    şimdi bu aktroller, atanamayan çocukcağızları terörist falan ilan etmezlerse iyidir ya...
    yıllarca çalış didin.. kpss de tavan puan yap...
    devlete memur olarak girmek için emek ver.

    sonuç olarak kapı gibi terörist damgası kazan.
    trajik bile demeye utanıyor insan...

  • açıklık getireceğim şarkı sözüdür.

    baya bir kasarak buldum içindeki anlamı emeğe saygı lütfen

    aksiyon filmlerinde müze soygunu sahnelerini hepimiz biliriz. oldukça nadir bulunan değerli bir eseri müzeden çalmaya çalışırlar. kızılötesi ışınlarla güvenlik sağlanır ve neredeyse hareketsiz kalmak gerekir.

    yaralı müzesinde oldukça değerli bir eser olan aşka uzanmak isteniyor. ancak kızılötesi güvenlik sistemleri sebebiyle hırsız hareketsiz bir durumda ve ona ulaşamıyor.

    saygılar.

    edit: türkçe meali daha anlaşılır bir dilde yazıldı.

  • zannedersin roman veya film senaryosu yazmış da onu çalmış amk. altı üstü 10 sn google araştırmasıyla bulunacak bir bilgi vermiş.

    rezalet puanı: 0.5/10

  • mistisizm ve felsefe yüklü bölümlerini izlemeden uyuyamadığım fantastik dizi. hüsnü ve ailesinin başından geçen gizemli olaylar favorim. ayrıca rıza babanın baba ünvanını nasıl aldığını acilen bir flashback veya sabitle açıklamalılar zira bu olay dizinin en büyük gizemi. yıllardır bu olayı merak etmekten uyku uyuyamadım.

  • mevzu gülo'yu sevmemek değil, paranın öküze harcanması gerekirken karıya harcamasının yarattığı nahoş durumdur.

    sakine kadın bilir ki, karnının doyması için feyzo'nun halvet olması değil, tarlanın sürülmesi lazımdır. bunun için de mevcut öküzün yanına bir tane daha ekleyip, iki öküzle sabanı daha etkin kullanmak ve iş gücünü ikiye katlayarak, işçiliği yarıya indirmeyi hedeflemektedir. bu sayede daha az çalışarak, daha kısa zamanda tarlayı sürecek donanıma erişecektir. lakin tüm çabalarına rağmen feyzo elinden kurtularak, hacı hüso'nun eline varıp da "on bin peşin, on bin senet" şeklinde anlaştığından mütevellit, öküz alınaması gereken parayla "karı alınması" sonucu tüm hesapları boşa çıkmıştır. köy yeridir, söz senettir, dönmek olmaz. bu sebeptendir ki, antakya sıcağı altında sabanın boş olan yerine feyzo'yu koşarak hem bir nebze olsun hesaplarının işlemesini, hem de öküz alınması gereken paranın, iki tarafı da aynı gün çağırarak fiyatı yükselten hacı hüso'ya başlık parası olarak verilmesinin ceremesini feyzo'ya yükler.

    düğünde böyle nemrut bakmasına çok da aldırmamak gerekir. zira finalde, maraba feyzo'ya; "gevura zor kullanmak sevaptır oğul!" diyerek, rahmetli babasının (patlamayan) silahını verir ve ağalık düzeninin yıkılması için, için için yanan o alevin kıvılcımını ateşler. ve der ki: "gelinimi almadan bi yere gitmem!"

  • 1997'deki ben. 2007'de de bunun 40'lık modeliydim. isteyip de imkân ve fırsat bulamamaktan değil. baba tarafımın neredeyse tüm erkekleri ya -babam gibi- şoför, ya tamirci, olmadı oto yedek parçacısı. rahmetli kardeşim 15 yaşında kamyon kullanıyordu. bense kamyonumuzun plakasını bile hafızama nakşedemedim.

    ilgi diyorum, olmayınca olmuyor. piyangodan sıfır araba çıksa satar daha lüzumlu bir şey alırım.

  • yüzmede, kollar kadar ayakların da önemi büyüktür. birbirini dengeleyen iki ayak arasında, başka bir ayak daha varsa tabii ki başarı elde edemezsin.

  • ne yapsın insanlar. ayda en iyi ihtimalle 2.500 lira alırken bir spor ayakkabıya 400-500 lira mı versinler?