hesabın var mı? giriş yap

  • ortak gidilen bir mekanda kim ne yedi ne içti hesaplamayıp en yüksek meblağı masaya bırakıp kapının önüne çıkıp telefonla konuşmaktır. daha napsın? 'ben zenginim' diye bağırsın mı?

  • 83. bolumde de yine gerildik, su ticari taksi cekiciye carpsin da biz de rahatlayalim onlar da rahatlasin.

    hayalet: radyo aciiim mi?
    akbaba: yok la oturuyoz iste
    hayalet: ben de kalkip oynayalim demedim

    su konusmada kendimi gordum, hayalet olarak.

  • yeter be abazanlar. yok traktör süren afet, yok saban yapan afet, yok inek sağan afet. her gün sol tarafta bu şekil bir başlık. nasıl bir yokluk içerisindesiniz anlamadım ki?

    edit: imla

  • resmi gazetede yayınlanan karara göre, türkiye'deki gazzeli üniversite öğrencilerinin lisans ve önlisans parasını devlet karşılayacak.

    görsel

    türkiye'de en zor şey türk olmak

  • bir oyunu çok beğendiniz ve ona benzer oyunlar mı arıyorsunuz?
    https://steampeek.hu/
    bu siteye sevdiğiniz oyunu söylüyorsunuz, o da size benzer türdeki oyunları sıralıyor. ben çok beğendim. çok seveceğim oyunlar buldum sayesinde.

    bir oyunun nerede kaç para olduğunu merak ediyorsanız
    https://isthereanydeal.com/ tam size göre. burası oyunun satıldığı platformları, fiyatlarını ve indikleri en düşük fiyatı size listeliyor
    önemli not: burada yer alan platformların dışındakiler muhtemelen grey market kapsamında faaliyet gösteriyor.

    indirimdi, dolardı, epic kardeşti, steam kalleşti falan derken herkesin gözü hazır bu başlıktayken işinize yarayabilecek bu iki siteyi sizlerle paylaşmak istedim. azılı oyuncuların çoğu bilir ama herkes görsün istedim.

  • two guys a girl and a pizza place isimli dizide, sharon'dan kaçmak isteyen pete, paris uçağında yanındaki kadına neden başka bir yere değil de paris'e gidiyor olduğunu anlatmaya çalışmaktadır. tam bu anda "türkiye'ye de gidebilirdim ama dillerini bilmiyorum ve şu ğğğğğhhhhh (arapça ve fransızcadaki gırtlak seslerini çıkarmak için abartarak böğürür) seslerini çıkaramıyorum" gibi bir şeyler söyler.

    işin komik kısmı, gittiği ülke olan fransa'nın dili olan fransızca'da bu sesler varken türkçe'de böyle bir ses bulunmamaktadır.