hesabın var mı? giriş yap

  • peki hocam allah sormayacak mı "benim filistinli mazlum kullarımı, çocukları, bebekleri öldüren israil ile ticaret yapan, müslüman katillerine para kazandıran partiye nasıl oy verdiniz?" diye.

  • bakın tamamen kimin şampiyon olduğu umrumda olmayan bir beşiktaşlı olarak söylüyorum rezalettir.

    tadic'e verilmeyen kırmızı ve bu penaltı direkt talimattır. burada fb ya da gs kollanıyor demiyorum direkt bu iki takımın mücadelesi ligin sonuna kadar gitsin isteniyor.

    utanmazlık ahlaksızlıktır bu. emek hırsızlığı resmen.

  • kemal doğulu diyor ki; ben anlayamadığım insanları severim.

    sanki benim başıma hep stephen hawking'lerle, einstein'larla takılıyor. hande yener'in kankasısın işte ne anlayamadığım insanı?

    hande yener'i bile anlayamadıysan o da ayrı bir dram tabi.

    edit: diğer enteller gibi 'ya ben hep felsefe entrysi giriyorum ama bu saçma entrym debe oldu ühü' demeyeceğim. diyemem zaten son 5-6 entrym bu başlığa :( sadece şunu diyeyim, senin ben osmanlıcana sokayım uzun it. geber artık.

  • şu şekilde modellenebilecek olan bir grup elektronik kapı düzeneğiyle gerçekleşecek olan formüldür.

    her istasyonda görevlilerin metronun yaklaşıp durduğunu gördükten sonra önce resimdeki sarı kapıların içeri doğru katlanarak açılmasıyla yolcuların çıkışı sağlanır.

    ardından istasyona göre değişebilecek bir süre sonra (20-40 saniye) yeşil kapıların dışarı doğru açılmasıyla yolcular içeri alınır.

    tabi bu düzenlemeye rağmen çıkış kapısından girmeye çalışanlar olmaması türkiye şartlarında düşük bir ihtimaldir.

  • --- spoiler ---

    “benim bir dinim yok, bazen bütün dinlerin denizin dibini boylamasını arzu ediyorum”

    --- spoiler ---

    o yıllarda şunu diyebilecek adama ben saygı duyarim. görüldüğü üzere, atatürk'ün derdi sadece islam'la değil, tüm dinlerle. gelip buraya yok atatürk islam'a saldırıyor, yok ingiliz uşağı falan diye ağlamayın yani.

    ayrica adam müslüman olmadığı halde cebinden verdiği parayla kuran'ı türkçe çevirttirdi, bence sözde müslümanim diye gezinenlerden daha hayirli bir iş yapmış.

  • gereksiz artistlenip tribe girenlerin yediği dayaklar ölüm kalım durumu olmadığı sürece içimi ferahlatıyor, itiraf ediyorum.*