• beyazin son cevabiyla yarmistir. ahaha bi ara eklerim linkini.
  • ekranlarda bolca görmek istediğimiz güzel atışma. beyaz cevap verdi, haftaya candan erçetin'den kontratak bekliyoruz.

    beyaz'ın cevabı.
  • an itibariyle beyaz show'da yayınlanan candan erçetin çıkışına yarım yarım yarıldığım atışma. saba tümer ve demet akbağ'dan destek almış, çok da iyi yapmış. bayıldım.
  • oldukça sesli güldüren bir çalışma.

    demet akbağ'a bittim.

    https://www.facebook.com/…0072569554&type=2&theater
  • serinin en özentisiz atışmasıydı bu akşamki atışma.
    en güzelini de yine candan yapmıştı, o ayrı.
    seviyoruz kendisini.
    seviyorum.
    aşığım uleyn.
  • candan erçetin'den gelen son cevaba bayıldım ağzımı ayıra ayıra sırıtarak izledim şu dertli halimle. çok eğlenceli olmuş ya kıskandım resmen, ben de ünlü olmak böyle eğlenmek istedim. özetle çok samimi, muzip ve eğlenceli bulduğum atışmadır.

    edit: sözlükte herşeyimiz tamamdı bir de neye gülünür neye gülünmez tartışması başlamış. gülme eşiğim bi hayli yüksektir hatta zor güldüğüm için hayatımda toplasan üç kere bilemedin dört kere kahkaha ya atmışımdır ya atmamışımdır. yani bir film bir talkshow izleyip yarılmak ütopik benim için (malesef). zor gülüyor olduğum çok zeki olduğumu göstermez elbette, biraz sorunlu olduğumu gösterir bence. akademik başarım da hiç azımsanmayacak seviyededir (hava atmaya siz mecbur ettiniz). özetle bahsi geçen bu atışma hoşuma gitti. ıq mu ölçülüyor yani ne oluyor şimdi? bir insan bir şeyi beğenip tebessüm ederek veya sırıtarak da izleyebilir arkadaşlar. gülmek deyince illa ki yerlerde tepinmek , koltukları yumruklamak ,kahkahalara boğulmak anlamına gelmez. bir şeyi çok komik bulup gülmenin dışında hoşuna gittiği için de gülebilirsin. örneğin poposunda kocaman beziyle, boğum boğum kollarıyla koltuğa tırmanmaya çalışan bir tontiş bebeği izlerken de güler insan, çok zekice bir espri yapmaz oysa ki bebek o anada. ya da bir çocuğun kurduğu saçma bir cümle de güldürür insanı. burda da koca koca ünlü insanların içlerindeki çocukların ölmemiş olduğunu görmek, birbirlerine o lafları söyleyecek samimiyette olduklarını görmek, çirkinleşmeden seviyeli bir şekilde birbirlerine takılmaları, candan erçetin gibi ciddi ,seviyeli asil duruşlu bir kadının bu kadar muzip olması, hatta sonuncuda başka ünlülerin de iştirak etmiş olması hoştur bana göre. hayatın ciddiliğine ve boktanlığına inat yapılan bu tür hareketlere her zaman güleceğim. çok şükür benim de içimdeki çocuk henüz ölmedi. dün bir tepeden kızaklarla kayan çocukların yanına gidip onlarla kaydım, poşetle de kaydım hatta. yerlerde de yuvarlandım kartopu da oynadım nasipse sanatsal bir kardan heykel çalışması da yapmaya niyetim var.
    bu kadar lafı neden ettim bilmiyorum. belki bu tür kibirli tavırlara karşı çok doluyum, hemen savunma ihtiyacı duyan bir eziğim belki de. neyse gideyim ben en iyisi, iş işten geçmeden , vakit geç olmadan, kimsenin günahına girmeden gideyim.*
    edit: son cevabı ile beyaz'ın atışmanın seviyesini yerlere indirdiği atışmadır. yukarda yazdığım onca şeyin içine mıçtın beyaz. illa olayı "penim penisim var" a getirecek yani. gazozuna ilaç koymalı bölümü sevmedim. genelinde candan erçetin açık ara önde.
    final editi: final bölümünü çok güzel bir şekilde tatlıya bağlamışlar. benim takıldığım kısımlara candan erçetin kendi asil üslubuna yakışır şekilde gereken cevabı vermiş (başkası yazmış da olsa yakışmış yani). tebessüm ettirdi. yine ünlü olasımı getirtti. sanki ünlüler hep mutluymuş gibi...
  • çok tatlı iki insanın atışmalarıdır.
    televizyona renk katmak diye ben buna derim.
  • candan erçetin'i cidden severim ve uzun yıllardır dinleye dinleye eskittiğim kasetleri olmuştur.

    ama beyaz işin içine girince o samimiyet görünümlü uyuz samimiyetsizlik midemi bulandırdı. izleyesim gelmeyen atışma.
  • çok güzel olmuş, süper! tabii beyaz yine bunun altında kalmayacak, kalmamalı, fena bir cevap gelecek haftaya, merakla bekliyorum. sanki yeni bir atışma tekniği başlıyor ekranlarda, ben de diyorum ki birbirinizden bulun a beyaz, a candan! arkamıza yaslanıp izleme zamanı hadi bakalım bekliyoruz.
    teşekkürler beyaz show...
  • candan ercetin son dortlukte topu doksana takmistir.

    pır pır eder arılar
    birbirini kovalar
    sen önce bunu söyle
    sonra gel beri böyle

    aksjskddk harbi guldum
hesabın var mı? giriş yap