• iki yumurta bile kıramayacak gelindir. damat bey biraz yanlış bir karar vermiş 50 yaşından sonra anlar. şu kızla evlenip bir ömür geçirmektense ezine peyniri, köy tereyağı kokan kıza nikahı basarım. ayrıca benim hatun gittiğim mekanın vergi kimlik numarasına kadar araştırıp bulurken düğünde bütün akrabalara vücudunu sergilemek?

    o sırada damadın anası
  • yengeyi videonun sonunda 2 kişi kaldırmasa daha iyiydi. doğrusu ben düğünümde böyle bir görüntü istemem. ama yine de çok şey etmemek lazım.
    edit: sabahtan beri küfürler, hakaretler havada uçuşuyor. ben bir birey olarak evleneceğim kadının poposunun akrabalarım tarafından görülmemesi hakkımı ve özgürlüğümü kullanamayacak mıyım?
  • kusmalık dans şovu.

    (bkz: başkaları adına utanmak)

    edit: vay anam vay nelerle itham ediliyoruz. yok bu kadın gibi bir kadına dürbünle bakarmışız da yok talibanvari bir geri kafalılığa sahipmişiz de. * böyle şeyleri söyleyenler de profil fotoğrafında kedi fotoğrafı olan dalyaraklar ha. öyle düşünün yani. meriçsporlar.

    eğreti duruyor kardeşim böyle şeyler bizim millette.

    edit2: oğlum hakikaten bu milletin kafası hiçbir şeyi almıyor. kadın için "götünü sallamış, kendini sergilemiş kusacam" falan demiyorum len. bu dans şekli rezaletin önde gideni, hele hele bir türk düğününe kesinlikle yakışmıyor diyorum. ne kıyafetine ne de diğer dans edenlere laf etmiyorum. vajina ağızlı mal gelip özelden "abaza" falan diyor. siz hastasınız ha. yemin ediyorum bu sözlük devasa bir ruh ve sinir hastalıkları bölümü gibi.
  • modernlik ve yozluk arasında ince bir çizgi vardır.
  • abinin gözlerinden anlaşılıyor bazı hisler ve pişmanlıklar.
  • başıma bir iş gelmeyecekse; damada özel şov yapılan yerin doğru seçim olmadığını düşünüyorum.

    sıçtık editi : lan tamam favlayıp durmayın. harbi başımıza bir iş gelecek amk.

    dönüşü yok editi : ben ilk edit yaptığımda 83 fav vardı.
    görsel

    derdiniz başıma iş gelmesi artık emin oldum. buz gibi bira eşliğinde sağlığınıza kadeh kaldırıyorum. favlamayanın başına iş gelsin amk!
  • gelin hanıma allah akıl fikir versin,damat kardeşimize de geçmiş olsun.
  • meriçler tarafından nasıl savunulacağını merak ettiğim dans.

    aldım çekirdeğimi bekliyorum.

    aha biri gelmiş bile yukarda ahahaha..
  • profesyonel dansçıymış.

    görsel

    o değil de birinin yaptığı bir şeyi överken iyi de yererken niye kötü oluyor? hakaret yoksa eleştirinin bir zararı olmaz.
  • eğer profesyonel olarak dansçılıkla uğraşmıyorsa abartılı bir davranış olarak bulduğum gelindir. herkes o kadar birbirinin aynısı oldu ki, insanlar artık farklı olacağım diye neler yapacak merak ediyorum.
hesabın var mı? giriş yap