• adam sakin sakin otururken göz göre göre cinayete kurban gitti. izlerken bir yakınımı kaybetmiş gibi üzüldüm. adam öldürmek bu kadar kolay işte bu ülkede.

    edit: bazı aklıevveller “bu ülkede” lafıma takılmışlar. ülkeyi kötülüyormuşum da dünyanın her yerinde böyle oluyormuş da... size açıklama yapmakla uğraşmayacağım, boş yere mesaj atmayın.
  • sebep yan baktı. türkiye'de ölmek bu kadar kolay işte. başka sözüm yok...
  • yine ilkel yaftası yememe sebep olacak korkunç durum.

    şu orospu evladının nefes almasının ne manası var? hapiste oksijen, yemek tüketmesinin bu ülkeye yük olmaktan başka ne anlamı var? bu orospu evladını telef etmemek için ne sebebimiz var? ölen ölüyor böyle kalitesiz orospu çocukları yine de bir şekilde hayatlarına devam ediyorlar. böyle bir adalet olamaz. ölüyü diriltemediğimize göre böyle göz göre göre olan cinayetlerde suçluyu idam etmek zorundaymışız gibi hissediyorum.

    yarın öbür gün böyle bir cinayete kurban gitmemizin önüne geçecek hiçbir durum yok. korkunç çok korkunç
  • kanım çekildi. anlık bir anlık her şey. hayır yan baksın, ne oldu yani. insan canı bu kadar ucuz artık. her an tetikte olmak zorundayız. çok çok üzüldüm.
  • bunlar niye yaşıyor? sana oksijen veren ağaçtan sana hat çeken operatörüne kadar...

    lan düşünsene sahilde oturuyorsun birine velev ki yan baktın. adam seni tutuyor paaaat denize atıyor.

    böyle iş mi olur?

    artık şu ülkeye kısas gelsin bunlar da boşa nefes almasın.

    tanım = şaşırtmayan bir hadise ülkemizde.
  • akp türkiyesi için gayet çağdaş görüntülerdir.
  • sonra da bana neden insanlardan nefret ediyorsun, diyorlar... etmeyeyim de ne yapayım arkadaş...
  • (#123756147) istanbul sözleşmesi ne alaka böyle başlık mı açılır. kendi halinde oturan adama saldırı var, toplumsal güvensizlik had safhada şeklinde sunulacakken ergen gibi erkek haklarına bağlamış adam

    kurbana üzüldüm. resmen durduk yere ölmüş çok yazık
  • bunu yapan adam ayaklarımın ucunda susuzluktan can çekişse bir damla su vermem.
  • herkesin başına gelebilecek bir cinayet. o an oradan geçen biz olabilir ve katille göz göze gelebilirdik. insanların şiddete bu kadar meyilli olmasının bir sebebi eğitimsizlikse, diğer sebebi en fazla 3 5 sene yatar çıkarım. üstelik namım yürür zihniyetinde olmalarıdır. bu ülkede hapis rehabilitasyon yeri değildir. bu yüzden ağır ceza alanlara cezası bitene kadar hücre cezası vereceksin, bir tek yemek dağıtımında insan yüzü görecek ki bir nebze suçtan korksun. yoksa girer çıkar, kadın döver, adam öldürür, gasp yapar. namuslu insanlar karakoldan çağırsalar ödü bokuna karışırken, suç makineleri memleketin sahibi olur. bitmez bu milletin çilesi.
hesabın var mı? giriş yap