4 entry daha
  • 10 kasım'da ölesiye aşk adlı bir filmi gösterime sunuyorlar.bir christophe ali ve nicolas bonilauri filmi. yönetmen christophe ali ve nicolas bonilauri ile yapılan sohbetten bir bölüm : ölesiye aşk / camping sauvage üzerine bu hikayedeki tema, dünyada kaybolmuş iki insanın karşılaşmasıdır.görünüşte sempatik ve güven verici gözüken kamp ise; bir süre sonra birbirlerine karşı istek ve duygularını açıklayamayan camille ve blaise için tehlikeli ve tedirgin edici bir yer haline gelir. burada, bu kapalı dünyada, yani herkesin onları sürekli izlediği ve yargıladığı kampta gerilim sürekli, patlama ise kaçınılmazdır.

    niçin sıradan insanlar hayatları pahasına böyle tehlikeli durumlara atılırlar? acaba sadece birbirlerini mi sevmektedirler yoksa beraberce elde edebilecekleri özgürlüğü mü? bu tavır aslında onları yargılayan küçük topluluğa karşı yapılmış bir hareket midir? yoksa bilinçsizce toplumun onlardan beklediğini mi yerine getirmektedirler?
    hikaye 15 yıl önce vendée bölgesinde geçen gerçek bir olaydan esinlenmiştir. ve biz özellikle olayların gerçek hayattaki akışından uzak durduk. ne gerçek hayattaki blaise’i tanımak istedik ne de camille’in yüzünü görmek. basında yer alan yazıları okuduğumuz zamandaki duygularımızı korumak istiyorduk yani mümkün olduğunca tarafsız ve nötr. bu dramın nasıl gerçekleştiğini anlayacak yeterli unsur elimizde mevcuttu.(....)
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap