2 entry daha
  • (bkz: bagimlilik yaratan oyunlar)

    gizli hedef* adindaki kutu oyundan esinlenerek yapilmistir. 2-6 kisi oynanir. oyuncular sirayla* oynarlar fakat her sirada sure ( 30-45-60sn) kisitlamasi vardir. hamlenizi kisa bir sure icinde yapma zorunlulugunuz adrenalin salgilamaniza neden olabilir. diplomasi yoktur; herkes "tektir", teaming yapan kallestir.

    oyunun seceneklerini aciklayalim:

    increasing value for set of cards: pazardan aldim bir tane eve geldim bin tane modu. az cok riske asinaysaniz zaten biliyorsunuzdur ama gene de anlatalim. siraniz geldiginde eger bir bolge ele gecirebilirseniz, turunuz bitince random olarak bir kart (asker, top yada suvari) alirsiniz. bu kartlardan 3 tanesini birlestirirseniz (aynı karttan uc tane yada 3 ayrı kart) eksta olaraktan asker kazanirsiniz. iste bu modda kartlarla alinan asker sayisi katlanarak artar. olay baska oyuncuyu yok ederek kartlarini kapmaya donusur.

    capitals: almanya yenilince biz de yenilmis sayildik modu. oyun baslarken baskent secilir. baskentini kaybeden oyuncu, oyunu da kaybetmis sayilir. fake baskentlerle tadindan yenmeyen mod. en buyuk artisi sonuca hizli olusulmasidir.

    blind map: fog of war modu. sadece kendi ve komsu bolgelerinizdeki asker durumunu gorebilirsiniz.

    ayrica place before attack secenegi aktif halde degilse, siraniz* geldiginde ya ordu koyabiliyorsunuz yada saldirabiliyorsunuz. bir nevi her sevgilim bi kere versin ama karim bakire olsun modu.

    hollanda kokenli bir oyun oldugu icin serverin cogunlugunu isbu dallamalar olusturur. burdan gidip kendiniz de gorebilirsiniz: http://www.webstats4u.com/s?tab=1&link=1&id=711267

    uyelik belestir fakat oyun sirasinda sik sik bir banner* belirir ve oyuna yillik 10 euro karsiliginda uye olabileceginizi soyler. eger parayi bayilirsaniz bu banner muhtemelen kaybolacaktir. ayrica bu banneri gunde milyon kere gormenin egoya olan etkisi baska bir entaride incelenebilir.

    (bkz: her turk genci denemeli)
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap