5 entry daha
  • aşmış bir egoya sahip, kendine büyük harflerle "mason" takma adını koymuş bir site sahibi tarafından idare edilen forum. üşenmedim kuralları filan okudum.

    şu şekilde bir iddiaları var;

    --- spoiler ---
    bu site masonlar.org sahibinin bağlı olduğu büyük locadan alınan özel izin ve kontroller dahilinde tasarlanmış ve kurulmuştur. ayrıca site sahibinin bağlı olduğu büyük loca tarafından site sıklıkla kontrol edilmektedir.
    --- spoiler ---

    üye olmak için ebenizin kızlık soyadına kadar soruyolar ve bunların gizli kalacağı söyleniyor. ancak kuralların 6. maddesinde şöyle bir ibare var;

    --- spoiler ---
    6. kullanıcılar, girdikleri her bilginin veritabanında saklanacağını kabul etmektedirler. her ne kadar bu bilgiler, 3. şahıslara verilmeyecek olsalar da, herhangi bir 'hack' durumunda bu bilgilerin 3. şahısların eline geçmesi halinde, webmaster, yöneticiler ya da admin sorumlu tutulamazlar. site içerisine eklenen materyaller ekleyen kişinin sorumlulugundadır.
    --- spoiler ---

    bu site sahibinin forumdaki imzası egonun ne boyutlarda olduğunu gösteriyor. seçtiği kelimelere dikkat;

    --- spoiler ---
    - sahsima ozel mesaj atmadan once yonetim hiyerarsisini izleyerek ilgili yoneticiler ile gorusunuz.
    - masonluk hakkinda ozel mesaj ile bilgi, yardim ve destek sunulmamaktadir.
    - sorunuz ve mesajiniz hangi konuda ise o konudan sorumlu gorevli yada yonetici ile gorusunuz. sahsim, butun cabalarinizdan sonra gorusmeniz gereken en son kisi olmalidir.
    - sadece hicbir yoneticinin cozemedigi yada forumda asla yazamayacaginiz cok ozel ve onemli konularda sahsima basvurmalisiniz.
    - masonluk ve masonlar hakkinda bilgi almak ve en onemlisi kisisel yardim konularinda tarafima dogrudan ozel mesaj gonderenler cezalandirilacaktir. bu konular hakkinda gerekli aciklama forum kurallari ve uyelik sozlesmesinde yeterince acik belirtilmsitir.
    --- spoiler ---

    ayrıca yönetim üst kurulu şeması ise göz bebeklerimin büyümesine neden olmuştur. sanırsam bu kişi kendini yarı tanrı filan zannediyor.

    sonuç olarak ben bu kişinin masonluğundan şüpheliyim. masonluk hakkında fikir sahibi olmak isteyenler remzi sanver'i izleyebilir.
hesabın var mı? giriş yap