564 entry daha
  • isterse 1000 yil hic bir dalda başarılı olamasin yine de tutacağım takim. ve biliyorum ki benim gibi düsünen bir sürü insan var etrafta. zira baska hic bir takimin seyircisi yoktur ki 15 küsür yil sampiyon olamadiktan sonra dahi takimlarını tutmaya devam etsinler. bugun kendimi bildim bileli her macinda formasini giyip izliyorsam ben bu takimi, 4. oldugumuz sezon da, kopenhagda da gol diye bagiriyorsam galatasaraylilik tüm takımların yaninda apayri bir durustur.. yine de galatasarayli dedigin körü körüne baglanmaz takimina.. kıyasiya elestirir takimini, yoneticilerini futbolcularini. hatta takimi ugruna savasmayani yeterli olmayani gözden bile cikartir.. fatih terimin uefa kupasi sezonunda bülent korkmazi satmaya calismasi bu düstürün eseridir.

    iş bu bülent korkmazin, haginin kaptan oldugu, faruk sürenin, alp yalmanin yonettigi galatasaray ile simdiki galatasaray ayni midir? degildir tabii ki. fakat bir sekilde takim degistiremiyor insan. kayseri erciyes taraftari olamiyor..

    bu entry yi yazmama ve düsüncelerimi okumayi yazmayi henüz ogrenmis bir insanmiscasina paspal bir sekilde yazmaya iten olaydan bahsetmek istiyorum. galatasarayin basina akbaba gibi coreklenmis canaydin yonetimi gelecegini de satmakta takimin. bugun dsmart ile sampiyonlar ligi grup maclari disindaki tüm maclarinin yayinlanmasina ilişkin anlasma yapmis bulunuyorlar. yani millet izleyemesin türkiyenin avrupadaki en yetkin takimini diye.. millet duman alti olsun kahvehanelerde takim aski icin ya da gidip para sayip dsmart alsin diye.. 3 kurus para icin taraftarinin, baska takim taraftarinin dogru duzgun avrupa heyecani yasamasini engelliyorlar.. hadi ben fanatigim gidicem dsmart alicam senede 10-15 mac icin ama fenerbahceli arkadasim almayacak onun takimimin oyununa hayran olmasini goremeyecegim "dün liverpool u naaptiniz oyle" demesini tadamayacagim..

    yaziklar olsun özhan bey, yaziklar olsun.

    futbol seven bir iş adamı cıkıp galatasarayi alsa keske.. madem para ekseninde donecek her sey bu da olsun.. yalan olmaz en azindan.. klub icin yapiyoruz her seyi diyenlerin caktirmadan klubu sattiklarini ogrenmeyiz de alenen üzülürüz..
57341 entry daha
hesabın var mı? giriş yap