70 entry daha
  • emrah'ın tom cruise'in oynadigi cocktail'den arakladıgı, yasak sokaklar filmindeki kadronun aynısını kullanıp bizim geleneklerimizle harmanladigi genclik filmidir..
    ba$rollerini tıfıl emrah ipek, genc demet akalın hülya ve yasak sokaklar filminde emrah'ı paso kötekleyen zengin motorcu takımının kafa adamı hüseyin ilker cem rolünde oynami$tir.

    emrah askerligini er olarak yapıp memlekete geri döndükten sonra kadir savun'un meyhanesinde film ba$lar, gözü yükseklerdedir emrah'ın. oradan nasıl oluyosa regina night club'un önünden gecerken dur ben barmen olayım diye iceri girer. iceride daha sonra kader arkada$i olacagı, bir film önce sabah ak$am dayak yedigi hüseyin'le tanı$ır. hüseyin emrah'a beyaz göbegini ve kıllarını gösteren transparan bir gömlek ve papyon verdikten sonra emrah i$e ba$lar.

    emrah'ın cali$tigi regina night club garip bir yerdir. cem zaten i$e girerken emrah'ı burada godo$larda, fahi$elerde olur diye uyarmi$tir. emrah ilk barmenlik günlerinde regina clup müdavimlerinin ta$ak oglani olsa da ilerleyen günlerde kendisini tanıtır, sevdirir hatta kendi yarattıgım bir icki diyerek sipari$lerine bile kari$ir kücük boyuna bakmadan.
    bir gün, cem emrah'ın pompa hususunda kendisini gecmesine sinirlenerek kıza emrah'ın dalaverelerini ispiyon yapmi$, bunu ögrenen kız emrah'ı attıgı tokatla fukara sümügü gibi yere yapi$tirmi$tir. emrah bu duruma cok icerlemi$ ve sahne degi$ip emrah 180 derece farklı bir mekanda nezih bir tatil köyünün her $eyi olmu$tur..

    --film icin sahne secimi pek zor olmami$tir. yönetmen kaya ererez'ki kendisi emrah'la yönetmenlik hayatının son günlerini pic etmi$ birisidir, filmi ya yatakta ya barda cekip kıyafet konusunda da filme gram para harcatmami$tir. emrah tüm film boyu beyaz slip don ve beyaz gömlek siyah kuma$ pantolon giymi$tir.--

    tatil köyünde emrah hayatinin a$kı olacak hülya ile tanı$ır. hülya emrah'ın ne para delisi oldugunu bildiginden istanbul'un yarısının kendilerine ait oldugunu saklami$tir, bir gün cem'in kanına girmesi ile emrah etine buduna bir mature dü$ürür bardan, kadının gel benle bak istanbul'un yarısı benim demesiyle hülya'yı falan unutup kadının pe$inden gider..
    kadın emrah'ın etinden sütünden yararlanmi$, gece kölesi yaptiktan sonra sabah kah nescafe pi$irttirmi$, kah sucuklu yumurta yaptirmi$tir. emrah zoruna gitmesine ragmen para muslugu kesilmesin diye sesinide cikartmaz.

    bir gece bir defilede kendisine besleme diyen adama kafayı koyduktan sonra tekrar a$kının pe$ine dü$er, engin inal - ki kendisi hülya'nın babasidir- bu ili$kiye set cekmeye cali$sa bile emrah o benimdir o benim diyerek dört koldan saldırıp hülya'yı kandirir..

    böylesi güzel bir filmdir. filmin en karanlık bölümleri emrah ipek devamlı sevi$tigi icin sevi$me sahneleri sonraları yataktan cıkarken ki beyaz er-os slip donu ve iran halısı kıvamındaki gögüs kıllarıdır.

    5 üzerinden sinemaseverler kurulu karari ile 2.5 dan 3 veririm.
224 entry daha
hesabın var mı? giriş yap