950 entry daha
  • yavuz hastaneden çıkmış, benim büyükparmakkapı'daki evimdeyiz. hiperaktif bir çocuk gibi, konudan konuya atlıyor, takip edemiyoruz onu. çok hızlı bizden. eline gitarı alıyor, bir şarkı çalıp, bizden ona vokal yapmamızı istiyor, hiç havamızda değiliz ama yavuz ne dese yapıyoruz, yavuz eğleniyor bağıra çağıra söylüyor şarkıyı.

    ben tercan'ın suratına bakıyorum, üzgün ve şaşkın bir suratla yavuz'a eşlik etmeye çalışıyor. onu mutlu etmeye çalışıyoruz işte. çaldığımız bir "eagles" şarkısı. yavuz'un bayıldığı grup. sonra bana sevgili olmayı düşündüğü birkaç kızdan bahsediyor. bu ruh halini kendimden biliyorum: "herhangi bir kızla kurtuluş planı!"

    çok kötü hissediyor olmalı! daha sonra bana birçok şey arasında bağlantı olduğundan bahsediyor. küçük bir defter çıkarıyor, bahsettiği bağlantıları not almış, onları bana sayıyor. saçma sapan bağlantılar bahsettiği. o bunlara inanıyor, heyecanla anlatıyor da anlatıyor. işte o zaman tam emin oluyorum halinden. "gitti güzelim çocuk" diye düşünüyorum. içim acıyor.

    *
487 entry daha
hesabın var mı? giriş yap