5 entry daha
  • güneşin olsun dinliyorum, gözlerim kapalı...

    güneşin olsun dinliyorum, güneşim oluyor, güneşin olsun dinliyorum, güneşin oluyor, güneşin olsun dinliyorum güneşi oluyor, güneşin olsun dinliyorum ve bir bakıyorum, hepimizin bir güneşi olmuş... doğuyor, parlıyor, ısıtıyor ve sonra yakıyor. yakıyor... yakarken de utanmadan gülümsüyor. gözleri var, bir burnu ve ağzı var. çocukken çizmişiz onu meğer hepimiz.
    hepimizin çocukken çizdiği güneş, gelip güneşimiz olmuş, güneşlerimiz olmuş meğer. doldurmuş, ışıklarla en karanlık günlerimizi.

    güneşin olsun dinliyorum, bir şarkım oluyor dudaklarımda, güneşin olsun dinliyorum, bir şarkın oluyor dudaklarında, güneşin olsun dinliyorum, bir şarkısı oluyor dudaklarında, güneşin olsun dinliyorum ve bir bakiyorum, hepimizin birer şarkısı olmuş dudaklarımızda... söylüyoruz şarkımızı, duyuluyor, anlaşılıyor ve sonra yakıyor... yakarken de utanmadan gülümsüyor. dudakları var, dili var, sesi var. çocukken söylemişiz onu meğer hepimiz. hepimizin çocukken söylediği şarkı, gelip şarkımız olmuş, şarkılarımız olmuş meğer. yardım etmiş atlatmaya en yalnız günlerimizi.

    güneşin olsun dinliyorum, başkaları için de bir diyeceğim oluyor, güneşin olsun dinliyorum, başkaları için de bir diyeceğin oluyor, güneşin olsun dinliyorum, başkaları için de bir diyeceği oluyor, güneşin olsun dinliyorum ve bir bakıyorum, hepimizin başkaları için de bir diyeceği oluyor tasada ve bunalımda... ve bizi mutlu edecek her şeyi söylüyoruz birbirimize... daha da mutlu oluyoruz. mutluyken mutlu şarkılarımız oluyor dudaklarımızda...

    ve her şey iyi olacak... düşünsene! her şey iyi oluyor şarkının sonunda.

    güneşimiz oluyor, bir şarkımız oluyor, başkaları için de bir diyeceğimiz oluyor. her şeyimiz oluyor nerdeyse!

    ama biz biliyoruz. şarkının müziğindeki ve sevgili ilkay akkaya'nın sesindeki hüzün de hatırlatıyor bunu, hatırlatmak ne kelime, gözümüze sokuyor, bulutlar da hep olacak... çünkü bulutlar da çizmiştik çocukken gülümseyen güneşin yanına... mavi beyaza boyamıştık ama çoktan kararmıştır onlar...

    cimcimac, güneşin olsun dinlerken...
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap