40 entry daha
  • hiç aşık olmamış erkeklerin yapmak istediği, güzel sandığı ve kadınlarınsa yaptıktan sonra mutlu olmadığı tipik bir ilişki türüdür. kadın ve erkek projeksiyonunu güzel gösterir.

    erkeklerde kadınlardan farklı olarak şöyle de bir olay vardır. yoğun bir ilişkiden sonra genellikle hadım edilmiş gibi hisseder erkek. hiçbir kadını arzulamaz. altta empati yatar, eğer ayrıldığı sevgilisi de yaparsa ne olurdu gibi hisseder.

    kadınlarda durum daha ilginç. yalnız kalmaya dayanamaz. o da empati yapar ve sevgilisinin biriyle yatacağını düşünür, kadınlar da sahiplenme erkeğe göre daha azdır, intikam arzusuyla sizden önce davranmaya çalışabilir. o yüden ayrılan kadından bunları yapma ihtimaliyle pek hayır gelmez.

    bunu 3-5 haftalık sevgilisinden ayrılan kadınlarla birlikte olduğum zamanlardan biliyorum. o an sanırsınızki sizden çok etkilendi filan. oysa palavra. orada intikam alıyor kendince ve yalnız kalmamaya çalışıyor. çünkü yalnız kalırsa erkeğe göre çok daha güçsüz olan duyguları sebebiyle kısa sürede kendini yiyecek. bunu biliyor.

    bir hissi atlatmak için önce unutmanız gerek, bilinçdışında ya da bilinçli olarak onu hazmetmelisiniz. aksi halde olacağınız yakın süreçteki her bir kişi bu negatif duyguyu güçlendirip, fark etmeden bir de haz düşkünü birine çevirebilir sizi. yani tükenmişliğe doğru gitmeniz olasığıdır.

    birini atlatmanın en iyi yolu bir süre yalnız kalıp, ardından o seviyede güçlü, bir şey hissedeceğiniz birini aramaktır.

    birlikte olduğum kadınlardan birinin onu çok seviyorum diye benimleyken ağladığını bilirim. o zaman neden sevişmeyi tercih ediyorsun? cevap şu: bilmiyorum.

    işte çoğu kadında "bilmiyorum" var. erkeklerde ise "biliyorum" vardır. burada bu tarz ilişkilerin kadın tekelinde olduğunu ve güçlü kadın ve güçsüz kadını bu şekilde ayırabileceğinizi söyleyebilirim. biri sizi bu amaçla geliyorsa ya da birlikteyse onu sadece seks için kullanın, çünkü uzun ilişki materyali çıkmaz.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap