3 entry daha
  • ` : iki konsola da sahip olan biri olarak` xbox 360' ın sadece oyun bolluğu yüzünden önde götürdüğü yarışmadır..hardware ve çıkarttığı problemler nedeniyle ps3 ile yarış edemez..ayrıca xbox, desteklediği hd-dvd format filmlerini oynatamıyor, onun için ayrı bir hd-dvd player alıp içine monte ettirmeniz gerekiyor..ps3' teki blu-ray, oyun, film herşeyi okuyor..ps3ün özelliklerini xbox'a harici olarak satın alındıktan sonraki fiyatı 810 dolar gibi birşey oluyor..

    xbox360' ın, ps3'ten 1,5-2 yıl önce çıkması sadece piyasayı karmaşaya soktu, etrafta rrod probleminden ölen makineler yerlerde yatıyor..ps3 çıktıktan sonra elite çıktı, şimdi de ultimate çıkıcak..microsoft hem kendini hem de piyasayı karmaşaya soktu, başka birşey değil..ama bu oyunculara yaramadı mı? yaradı..fakat önceki konsolları alanların ne günahı var?

    ayrıca xbox'ınızla oyun oynarken durduğu masaya hafif çarpmanız sonucu içindeki oyunu titreterek disc' i çok güzel, caaart diye çiziyor, oynanmaz hale getiriyor, disc is unreadable hatası veriyor, bunu da gördüm bugün..açıp bakınca, elitelerdeki lensin etrafında koruma süngerimsi şeyi yokmuş..çok güzel..ama gears of war' da güzel..
178 entry daha
hesabın var mı? giriş yap