7 entry daha
  • hakkımda yapılan karalama kampanyalarını anlayışla karşılıyorum.
    dayatmacı ve kutuplaştırıcı iktidar yıllarca insanları kandırdı ve aldattı. hatalarını dış güçlere, "büyük oyunlara" yükledi. 180 derece dönüşlerini ise yine aynı "komplo teorileri" ile açıklamaya çalışma yoluna gitti. kısaca insanları "üst akıl" tezleriyle yıllarca güttü.

    ancak sorun şu ki, dünyada gerçekten bir şeyler oluyor. türkiye'den bağımsız. ben büyük resme inanmıyorum, komplo teorilerinden ziyade tezlere ve hipotezlere inanırım. inanmayanlara da saygı duyuyorum.

    covid19 deney sıvılarının asıl amacının "aşı pasaportu çıkartmak" ve ardından da "world economik forum" ana gündemi olan "the great reset", büyük sıfırlama için zemin hazırlamak olduğunu görüyorum. bunlar tez değil, birer açıklama, teşhir etmedir. "the great reset", tüm mal varlığınıza el konulması, ekonomik olarak sıfırlanmanız demektir. kendileri kimsenin hiçbir şeyin tapusuna sahip olmayacağını iddia etmektedirler. 2030 yılında amaçlarına ulaşmayı umduklarını ifade etmektedirler. kendi dergilerinde yayınladıkları bu bilgiler birer komplo teorisi değil, tez bile değil, bilgilendirmedir. ancak insanlar bu konuda araştırma yapmıyorlar ve siyasiler de bu konulara hiç girmiyorlar.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap