11 entry daha
  • yanlış tedaviler, boş yere yapılan aşılar, daha da artan ölümler, hayatı durdurup ekonomileri batırmalarla geçen kapkara saçmasapan iki yıl.

    hayatınızdan iki yıl çalındı.

    öldürücü olanı virüs gibi gösterip, korkunç bir virüs imajı çizip aslında öldürücü olanın immün sistem zayıflığı olduğunu anlayamayan salakların distopyaları ile kaybolmuş iki sene.

    öldürücü virüs öldürür geçer kardeş. tıpkı kuduz gibi beynini bitirir, hiv gibi immün sistemini bitirir. yok öyle kuduz oldum ama ben ayakta atlattım benim mahalledeki kudurdu öldü, yok öyle hiv pozitif çıktım ama iki senedir grip bile nezle bile olmuyorum ayağı. bütün gün çöp karıştıranlar, çöpten geçinenler hayatına normal devam ederken bu medya bağımlısı konformistler öleceğiz öleceğiz diye diye sadece psikolojilerini, ekonomilerini ve özgürlüklerini öldürdüler.

    geriye ne mi kaldı?

    öyle bakarsın işte ev fiyatlarına öyle bakarsın götünün üstünde bir hafta hasta olup yatmıyım korkusundan nerden nereye geldiğine. öyle zırlarsın işte 50 liradan aşağı hamburger 80 liradan aşağı pizza yok diye.

    hala istiyor musun kçö + evden çalışma parasını? noldu artık ofiste iki öğün yemek hakkının bile ev ekonomisini kurtarmada daha çok önemli olduğunu mu anladın yoksa?

    bak ölüm sayıları daha yüksek. bunun çeyreği iken işe hiçbir şekilde gitmeyeceğini söylüyor pizzacıdan verdiğin siparişin kutusunu dezenfekte edip öyle açıyordun. ne kadar romantikti dimi?

    kendi kendini helak eden orta sınıf. tarihe altın harflerle yazılacak kendinizi helak edişiniz. burnum akmasın bir hafta yatak döşek yatmıyım diye geleceğinizi özgürlüğünüzü sattınız.

    hükümete ne diyeceksin? adamlar dünya nabıyorsa onu yaptı dışlanmamak için. bu hıyarlar her boğazı ağrıdığında teste koşup toplum sağlığı diyip hayatında ilk kez hasta olmuş gibi yeri göğü sikiyorsa hükümet napsın zaten ekonomiyi batırmışken iyi gine kılıf bile oldu. muhalefet zaten korona kısıtlamalarının meyvesini toplamak yerine daha çok kısıtlama diye ağladı. kendine gelebilecek pandemi mağdurlarının oyunu almamak için elinden geleni yaptı.

    bizde kısıtlamalar bitecekse dünyada bittiği için bitecek. halkın tepkilerinden, canına tak ettiğinden değil. gayet de kuzu kuzu kabul etmişiz herşeyi. yoksa hükümetin yerinde olsam enazından bu sığırları on yıl daha aşılar, açık havada maske takmak iyidir diye trollemeye devam ederdim. temaslı memaslı ayağına evlerde kapatmaya devam ederdim.

    hakediyorlar mı hem de sonuna kadar.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap