7 entry daha
  • kart gönderikten sonra beklemenin ve eve gelen kartı alıp posta kutusu önünde sekerek zıplamanın yarattığı keyif ve heyecan ile üyelerine sonsuz mutluluklar vaadeden oluşum.ingilizce biliyor olmak, posta kartı alacak ve gönderecek kadar para sahibi olmak ve üşenmemek yeterli. bir de posta kartlarını pulla gönderirseniz elbette çok daha makbule geçiyor ama bizim postahanelerde pulla gönderebilir miyim dediğinizde o görevli kızın size bir bakışı var ki, dillere destan.sanki küfretmişsiniz gibi bir muamele görüp, ama pulla göndermek daha güzel falan deseniz de bir şey değişmiyor.
    posta kartı göndermek 75 kuruş bu arada, kartlar da 50 kuruşa falan bulunabiliyor kırtasiyelerde. kullanıcılar genelde gönderenin, kendi ülkesine dair bir şeyler göndermesini seviyorlar, yani istanbul kartları bu durumda gayet güzel bir seçim. kadıköy nezih kitabevinde gayet güzel istanbul kartpostalları var bu arada, meraklıları için.(biraz reklam gibi oldu ama)
    bir de bu kartpostalları daha sonrasında flirck'e yükeyip, oradan da gönderilmiş diğer kartlara bakmak, keyfi uzatmanın en güzel yolu.
    tavsiye etmekten keyif duyarım.
125 entry daha
hesabın var mı? giriş yap