• 2008'in ucuncu ceyreginde avrupa piyasasina surulmus cep telefonu. ilk gunku izlenimlerime gore emektar sony dsc f88imi artik emekliye ayirma zamani gelmis; 5 megapixel kamerasinin cektigi fotograflar oldukca tatmin edici. cekilen fotograflari hemen blog'a atabilmesi ise cok basarili. telefonun ust kismi yukariya kaydirildiginda kamera aciliyor ekranin kenarlarinda beliren mavi ikonlar cok $ik olmus. bu ikonlara dokunarak cesitli ayarlara ulasip fotograf modundan video moduna gecebilirsiniz. daha once herhangi bir cybershot fotograf makinesi kullanmis arkadaslar bu telefonu kullanirken hic yabancilik cekmeyecekler. insan 2-3 senede teknoloji nasil da cabuk ilerliyor diye de dusunmeden edemiyor, benim emektar f88'de yokken bu kucucuk alete face recognitionda ekleyip portre cekerken direk yuze auto focus yapan yazilim eklemis adamlar.

    kullanmadigim icin bilmedigim ama forumlarda sik rastladigim bi konu ise aletin flasi; k850i'de bulunan xenon flasin yerine onceki modellerde bulunan led flasa geri donulmus ne getirir ne goturur bilemiyorum, k850i kullanan arkadaslar farki daha iyi anlatabilir.

    ayrica telefon 3g desteklediginden otobuste youtube acip video izlemeniz de mumkun(tabii turkiye'de 3g hizmeti basladiginda)

    yeni nesil cep telefonlarinin olmazsa olmaz ozelliklerinden ikinci kamera, accelerometer ve google maps bu telefonda da mevcut. (ha gps yok ama yine de bulunsun)

    pil omru hayal ettigimden daha basarisiz; yaklasik iki gun gidiyor.

    ozet olarak iyi telefon, ama cevremden aldigim yorumlara dayanarak estetik acidan baktigimizda keskin koseli hatlariyla biraz erkek telefonu diyebiliriz.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap