5 entry daha
  • şimdi dönüp geriye dönük okuma yaptığımda, sanki 28 şubat'ı hazırlayan, dolayısıyla akp'ye turbo takılmasına sebep olmuş olan olay gibi duruyor.
    görüşmede erbakan'ın kaddafi karşısında nato'yu ve dolayısıyla batı bloğunu net bir şekilde savunmak yerine gerekirse abd'den uzaklaşılabilir imajı vermesi sonrası, abd'nin ülkemizdeki gölgesi olan tsk işkillenmiş ve erbakan'a açıktan okunduğunda "ya laik ol, ya da hükümeti bırak" demiştir (türkçe meali, ya abd'den taraf ol ya da buradan git), ki bu 28 şubat olayının ta kendisidir.
    peki türkiye'nin başbakan, bakanlar ve iş adamları seviyesinde dünyanın gözünde "terörist devlet" olarak görülen libya'ya gitmesinin sebebi neydi? tabi ki libya'da inşaat projeleri alıp paralarını alamamış olan türk müteahhitler. kardeşim siz neden hukukun olmadığı yerlerde iş kovalayıp, sonra da devlet bize yardım et diyip devleti zor duruma sokuyorsunuz? bak 1996'da da yaptınız bunu bizi ne hallere soktunuz, 2018'de de yaptınız. bu halk sizin beceriksizliğinizin yükünü taşımak zorunda mı? sizin açgözlülüğünüz bize bu günleri yaşatan.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap