4 entry daha
  • (bkz: orgazmik yiyecek)

    o kadar muhteşem bi şi. gavur illerinde de özlenecek bi şaheser. başucunda durması gerek. gavur illerini bırak, ankara'da bile bulmakta zorlandıydım. amaaaaaa demokrasimde çare tükenmedi, memleketten getirdim altı sene boyunca...

    şimdi şöyle açıklayayım(çocukken büyükamcamların mandırası vardı, aaaaah ah eski günler): öncelikle bu peynirin iyisi sarı renk olur. ama gayet sarı. ortası deliklisi makbuldür.

    peyniri tattırırlar, heh işte o zaman, peynirin yağını hissedeceksiniz. peynir parçası dile değdiği anda, dildeki tat tomurcuklarının hepsini uyarmalı. öyle hoş bi tat, kumlu bi his duymalısınız(kumlu his için, (bkz: dostoyevski)), sonracıııma, tükürüğünüz artmalı ve ağızımıda dolaştırdığınızda muhteşem bi keyif almalısınız.

    hatta ve hatta, kalıbı kestirirken yağı da hafif süzülmeli bu peynirin. yağlı kağıda sararlar, ona rağmen geçmeli dışına ki, iyisi belli olsun.

    efem, bu peynir insanda faresel güdülere sebep olabilir. gidip gelip, buzdolabından peynir aşırırken bulabiirsiniz kendinizi. bi de yeni başlayanlar için belirtmek isterim, ekmeksiz denemeyin. anca advanced yiyiciler tek başına yiyebilir. zira yerseniz, susuzluktan diliniz damağınıza yapışır, kendinize kızarsınız.

    efeeem. bu peynir böyle bi şi... yiyin allaşkına!

    dip not: bu entry sabahın ilk saatlerinde feci acıkılmasına müteakip mutfağa gitmeye üşenilmesi neticesinde yazılmıştır.

    ikinci not: salyalarınızı silebilirsiniz.
40 entry daha
hesabın var mı? giriş yap