7 entry daha
  • almanyanin uc kosesinden toplanan uc grup ; " da crime posse" , " erci e" ve " karakan" dir. cartel bir nevi bu gruplari almanyaya ve turkiye ye tanitma projesidir. kendileri yer yer hip hop ve yer yer rap muzik yapmaktadirlar. cartel albumu ciktiktan bir iki sene sonra da once " erci e" - sohbet ve sonra da " karakan" - al sana karakan adli albumlerini piyasaya surmuslerdir. baris manco nun kendilerini desteklemesiyle birlikte , sarkilarinda bircok turk ezgisi , saz , baglama , darbuka , zurna ve baris manco melodileri basta olmak uzere bazi turk filmi repliklerini de "sample" olarak kullanmislardir. "evdeki ses" adli parcalari buna bir ornektir.bu sarkida baris manconun " lambaya uf de , uf deme puff de " cumlelerini kullandigi sarkisindan melodiler alinmistir.
    ayrica iclerinden "erci e" grubunun solisti erci e cok samimi ve sempatik bir insandir. kendisini alanya da discoda dansederken gormus ve yanina gitmistim. oldukca sempatik bir diyalog gecmistir aramizda . bundan iki sene once almanyada almanca bir album icin studyo da oldugunu soylemisti.
    cartel albumunun icindeki en iyi ve atak parca " da crime posse" den posse attack tir. bunun disinda "karakan" dan kankardesler de oldukca iyidir. " evdeki ses " ve "cartel" isimli parcalari da en goze batan , basarili ve popular parcalaridir.
375 entry daha
hesabın var mı? giriş yap