6 entry daha
  • fm 2008'de kritik özellikleri tavan yapmasa bile, hangi takımda oynatılırsa oynatılsın, yanına bencil olmayan bir forvet oyuncusu verilmesi halinde inanılmaz bir performans ortaya koyuyor. tam büyük maçların adamı. bir maçta 5 gol atmaktan tut, orta sahadan aldığı topla rakibi yarıp yarıp ceza alanına girmek, kaleyi bombalamak mı dersin, ne ararsan var.

    avrupa liglerini yakından takip ettiğimi sanmama rağmen, mario balotelli'nin gerçek kimliği hakkında çok fazla fikrim yoktu, adını sadece teknik direktörü mourinho ile yaşadığı bir polemikten hatırlıyordum. google'da tipine bir bakmak istedim. bir de ne göreyim, 'balom benim, bombacı balom' dediğim bu çocuk, devasa ve kapkara bir tipmiş.

    artık alıştım kendisine. birisine anlatacağım zaman da, "adriano'nun insana benzeyen hâli" diyorum onun için. benim bir rüya forvet hattım vardı; sergio agüero-david villa ikilisinden oluşan. hayallerimde yaşayan bu hattı, mario balotelli'yi ortaya alıp da yeniden mi kursam acaba? yok yok, bir iki sezon izleyelim bakalım. sonu adriano'ya benzemesin de...
2675 entry daha
hesabın var mı? giriş yap