• yaklaşık çeyrek asırdır futbol maçı izleyen bu gözler bugüne kadar kendisine gol atan futbolcuyu döven kaleci görmemiştir ama gol atan rakip futbolcuyu döven defans oyuncusunu yüzbinlerce futbolseverle beraber görmüştür dört - beş ay önce.
    mart 2002, uefa kupası 4. tur ya da çeyrek final rövanş maçı. leeds united - psv eindhoven, lids yunaytıd'ın bilmemne roıd stadında karşı karşıyalar, ilk maç 0 - 0 sonuçlanmış. lids yunaytıd birçok maçta olduğu gibi pek bir bok yiyemiyor, faşist taraftarlarına tırnak yediriyor. maçın son dakikasında başka şeyler de yiyor lidsli faşo tıfıllar, psv ayıdöven 90. dakikada attığı golle hak ettiği turu ve galibiyeti alıyor. ancak o da ne ? golü atan psv'li oyuncu yerde kıvranıyor, ağır çekimde (normal canlı yayın çekiminde de lids "fan"ları dışında herkes görüyor zaten) mills (hani pascal nouma'nın öldürmek üzere olduğu sarı kof) golü atan rakip futbolcuya (ki o sırada ikisi de yerdedir) yumruğu yapıştırdığı görülüyor. öyle bülent korkmaz'ın emre aşık'ın hiçbir maçta atmadığı türden hayal ürünü yumruklardan değil bu, basbayağı adamın gözüne oturtuyor işte. ve öyle iğrenç bir de rol yapıyor ki, rakibin yüzünü hedeflerken sanki gole üzülmüş de yeri yumrukluyormuş gibi bir hareketle pisliğini örtmeyi başarıyor. psvli oyuncu gol atmanın karşılığı mosmor bir gözle alarak oyun dışına çıkıyor.
    çirkin "futbol dışı" takım lids yunaytıd'ın bir futbolcusuna yakışacak bir hareketti, hakem görememişti ve pek bir tepki de görmedi. ee, adam(!)ın ismi mills, kulübü lids yunaytıd ne de olsa...
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap