8 entry daha
  • 2004-2005 eğitim öğretim yılında ilginç bir olaya ev sahipliği yapmış odtü'nün kocaman amfi ailesidir. olay şöyle gerçekleşmiştir:
    diferansiyel denklemler dersi, ders başlamak üzere. yalnız millet önceden gelerek sıralara kaban, ceket, defter, kitap ne bulursa koyaraktan dışarı çıkıp, orayı sanki zimmetine geçirircesine dışarılarda sürtüyor; sigarasını, çayını, kahvesini içiyor. kendisine yer bulamayan bir arkadaşımız da geldiği gibi bu "parsellenmiş" yerlerden birisine oturdu. ancak, tam hoca gelir, ve de ders başlayacakken bu parsellenmiş yerlerin sahipleri de tombaladan çıkagelir ve eğlence başlar. vay o yer bizim, bak eşyamızı koymuştuk, kalk bakayım cümleleri. kimse buranın sahibi değil, geldiğimde sıra boştu, otursaydınız yerinizde dedi haklı delikanlı. ancak iki tarafta anlaşamayınca ve de hoca da "kendi aranızda halledin" diyince, bu parsellemiş olanlar yerlerinde oturdu, ve de diğer hakkını arayan ama alamayan haklı arkadaşımız ise hem bu kişilere hem de bu "tepkisiz" odtü hocasına "tepkisini" gösterdi, ve o an tek boş yer olan hocanın kürsüsüne giderek, defterini kitabını kürsünün üzerine koyup,orada ayakta dersi dinlemeye başladı. öğrenciler bu arkadaşı alkışlarken, hocamız bu sefer "tepkisiz" kalmadı, bu haklı adama hafiften sırıttı, dersine hiçbir şey olmamış gibi devam etti.

    not:5 yıl önceki olay,tam emin olamadım şimdi. bu olay fizikteki diğer amfilerde de olmuş olabilir(p amfilerinde). ama fizik olduğu kesin:)
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap