7 entry daha
  • çok azı sahibi olduğu düşünülen kişiler tarafından söylenmiştir. şöyle ki;
    (2300 sene öncesi. bir şarap masası aristo, mahmuos, hakani, ve 3-5 arkadaşları şarap-balık yapmakta, ortalıkda çatal bıçak sesleri, ağız şapırtıları*, şarap höpürtüleri ve masadaki muhabbetin homurtuları duyulmaktadır. derken :)
    hakani-ya maho* abi biz neyiz böyle ya, şu halimize bak hayvan gibiyiz anasını satıyım, yiyoz, içiyoz, sıçıyoz, sevişiyoz. ne farkımız var ya hayvandan?
    mahmuos- e olm insanda bi yerde düşünen hayvandır.
    (ortamda hava bir anda buz keser. herkes sinir ve hayretle mahmuos a bakmaktadır. kimini aklından onu katran ve tüye bulamak, kimini aklından sa katranın ne olduğu geçmektedir.)
    ayiüs- sen kime hayvan diyon lan?! herkesi kendin gibi mi biliyon?
    kalabalık- asalıım!
    mahmüos yusuf etkisiyle - abilerim , güzel abilerim valla benim lafım değil be cici abilerim aristo abimiz dediydi geçenlerde ben ordan şeetim
    aristo-(hmm. iyi lafmış lan. çökeyim ben buna, hem şu garibe de bi katkımız olur.)*
    aristo-durun! evet ben söyledim. o lafı. insan hakkaten de düşünen bir hayvandır.
    kalabalık+ayiüs(lan şu herifde içiyo, içiyo amcık amcık konuşuyo ama napalım.? saraya yakın herif. imparator un kulağına bi giderse nanayı yeriz!)
    ayiüs- heyt be güzel abim. bal damlıyo mübarek ağzından. ne güzel konuşuyon. duyduk duymadık kalmasınlan bundan sonra insan düşünen hayvandır, imza aristoteles.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap