6 entry daha
  • ise yarayacak seyler icin yapildiginda gayet anlamli bir eylem. para biriktirmek gibi.

    cunku zaten atalarimiz da demis. damlaya damlaya gol olur. soyle paradan bir gol dusununcee tabii insanin ici kabariyor sevincten. nasrettin hocanin yogurt olacak golu kadar bu para dolacak gol olmasi ihtimali ama zaten umit dunyasi degil mi bizim icinde yasatilmamiz istenen?

    bir de ise yaramayan cesitleri var bu isin, yolda buldugun seyleri biriktirmek gibi. bunun hastalik haline gelmis olanlarinda herseyi biriktirerek, evlerini icine girilemez, icinde yasanamaz durumuna dusurecek kadar abartanlari da var. tavanlara kadar esye dolu evde yasamak insanlari nasil mutlu ediyor anlamak mumkun degil tabii ama hastalik hali demistik zaten degil mi?

    bir de bazen bazi seyleri istemeden biriktirmek durumunda kalabiliyor insan. caylaklik biriktirmek gibi..insan biriktirmek istemez tabii, ama bir sekilde pesinden gelir, al beni, al beni der, insanin yuzu tutmaz, alir.

    hersey bizim icin, bu dunyada hersey oluyor..deyince nedense aklima hep kucuk prensin pilota verdigi cevap gelir, ama her zaman..."ama bu dedigim bu dunyada olmadi."
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap