6 entry daha
  • "pantolonun ütülüsü, suser'ın itülüsü." atasözünde geçen "itü'lü" yerine kullanılabilecek insan yavrusudur kendileri. fenerbahçe'li ve trakya'lı olmasıyla beraber geceleri mutlaka uğraşabileceği bir projeye sahiptir veya yıllardır beni fena halde keklemektedir. neyse, günahı boynuna demekten başka çaremiz olmadığından bu kişi insanının az olan faydalarından bahsetmeli:

    - msn muhabbeti (proje günleri dışında) vasatın üstündedir. sizin lafınıza karşı laf etmez, öylece durur, dinler, veya mutfağa/çişe falan gider, siz de demin belirttiğim gibi sanırsınız. (neyse lan adamın özeline girmeyelim - saygılar)

    - muhabbet demişken, zamanında kendisinin az kafasını şişirmemişimdir bazı buhranlı dönemlerimde, bunun için de ayrıca teşekkür etmeyi bir borç bilir, yine de kendisinin tavsiyelerini başkalarının dinlememesini öneririm. (ben yandım eller yanmasın.)

    - hafızası pek bi kuvvetli olup özel gün/yıldönümlerini hatırlama kapasitesini bünyesinde barındırmaktadır. buradan da kendisi adına sözlükteki güzel bayanlara selam eder, böyle özel günleri unutmayacak zeki, çevik ve ahlaklı bir türk gencine dönüp bi bakmalarını reca ederim. (bkz: arkadaş arkadaşın pezevengidir)

    - buralarda yeni olmasına rağmen yazarlık geçmişi mevcuttur kendisinin. eli kalem tutan, mürekkep yalamış tayfadandır.

    - ve son olarak, kendisinin yıllardır üzerinde kafa yorduğu felsefesi için:

    (bkz: boşvernizm)
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap