109 entry daha
  • "zürich tıbbi bilimler enstitüsü yönetim kurulu başkanı dr. heynrich meyer, tobias linderoth'la transferi için her konuda anlaştıklarını, son aşama olarak galatasaray'dan gelecek cevabı beklediklerini söyledi.

    bu transfer neticesinde linderoth'un yıllık 1,5 milyon euro, ameliyat başına 25.000 euro ve katıldığı ders saati başına 2000 euro ücret alacağını, bonservis bedeli olarak da galatasaray'a 5 milyon euro teklif ettiklerini belirten dr meyer, "eğer bu transferi gerçekleştirebilirsek, spor hekimliği dalında dünyanın bir numarası oluruz, bu sayede de orta vadede kurumumuzun bağış alma potansiyelini arttırıp, dünyanın önde gelen hekimlerini uzmanlık çalışmaları için bünyemizde toplamayı umut ediyoruz." şeklinde konuştu.

    galatasaray yönetimi ise, önceki gün yapılan toplantıda, linderoth için fransa ve portekiz'den gelen diğer teklifleri değerlendirdi. klüpten yapılan açıklamada "paris ve lizbon'daki bazı üniversiteler de linderoth ile ilgileniyor. teklifleri değerlendiriyoruz. iki taraf için de hayırlısı ne ise o olsun" denildi. öte yandan, klübün linderoth'un transferi konusunda bugün öğleden sonra nihai bir toplantı yapacağı ve konunun netlik kazanacağı bildirildi.

    linderoth cephesinde ise buruk bir sevinç havası hakim. tobias linderoth konu ile ilgili açıklama yapmaktan kaçınırken, eşi bayan linderoth "özellikle çocuğumuzun eğitimi için isviçre doğru bir tercih olacak. aslında istanbul'a da çok alışmıştık, buranın havası eşime çok iyi geliyordu" şeklinde konuştu."

    kgha - zürich
246 entry daha
hesabın var mı? giriş yap