116 entry daha
  • yaklaşık 600 liraya şöyle bir soygun yapma fırsatı veren kurumdur.

    yine yaklaşık 600 liraya bundan daha kalabalık bir tdk vurgunu yaptım, geçtiğimiz aylarda da azılı bir ateist olarak diyanet işleri'ni sömürdüm ve islam dininin kendi elleriyle kendi karizmasını çizdiği bilgileri direkt olarak diyanet'in islam kaynaklarından edindim.

    ttk ve tdk yayınlarının tedarik edilemeyen bazı kitapları simurg'da mevcut, bir 700 de oraya bayılıp yine aynı kalabalıklıkta batan gemiden mal kapatmışlığım var.

    tdk, ttk, tübitak, taa(türkiye adalet akademisi) vb. kurumların kitap satışları maliyeti civarına ve hatta büyük miktarda sübvansiyonlu oluyor. atlatma haber yakalamış acar muhabir gibi hissetmeye lüzum yok zira bu fiyatlamalar bizlerin vergisi sayesinde zaten. bizim paramızla 8 citlik, deri kaplamalı, gıcır gıcır baskılı, kabartma motifli ve ithaki'de ya da metis'te falan basılsa 4 bin liradan aşağıya gitmeyecek imam buhari hadis seti 450 liraya satılıyor meraklısına.

    türk tarih kurumu e-satış ürünleri arasından 5 ciltlik osmanlı tarihi koleksiyonunu 120 liraya alıyorsunuz, atatürk üzerine düzenlenen konferansların konuşma diktelerinin bulunduğu koleksiyonun her kitabı 6 lira ya da.

    bu aydınlanmayı daha bu yıl yaşadım, isterim ki herkes mevzuya uyansın da vergimizin hakkını hiç değilse bu taraftan alalım.

    not: tübitak hiç tübitak gibi değil, oradan pek bir şey ummayın. oradan bulduğum son düzgün şey tüfek, mikrop ve çelik'ti yıllar yıllar önce.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap