8 entry daha
  • turist ömer uzay yolunda filminin başrol oyuncularından biri olan computer, filmin otuzuncu yılı dolayısıyla yapılan açık artırma sonucunda bülent uygun'un eline geçmiş. bülent uygun, maçların devre arasında computer'e gidip kimse erenköy çekmeden gerekli cevapları alıyor ve golü buluyor.

    iyi hoca olarak kabul edilmek ve saygı görmek için iki yol var. birincisi, imparator gibi davranmak, ikincisi başarıyı bilme, ilme, computere borçlu olduğunu söylemek. fatih terim ve ersun yanal bu modelin temsilcileri. bunların dışında başarılı olarak kabul edilenlere ise ballı diye makul olmayan yakşıtırmalar yapılıyor. bülent uygun, computer kullanan bir imparator gibi davranarak, başarısının şans olmadığına vurgu yapmak istiyor. başarısının şans olmadığına vurgu yapan insanlara şüpheyle yaklaşırım.

    oyun olarak bakarsak, bu bilgisayar programının süper çalıştığını varsayalım fakat şöyle bir sorun var. sivasspor, rakibin zaaflarına göre oyununu ya da hücum taktiğini değiştiren, değiştirebilen bir kadro kalitesine yahut hücum zenginliğine sahip değil. kapalı defansı açmak konusunda zaten zorlanıyor ve gole gittiği atakların neredeyse tamamında topu rakipten kaparak sonuca gidiyor. organize bir atak yerine pres ve rakibin boğarak sonuç alıyor. ilk yarı soldan yüklendik türbülent uyardı rakibin solundan gidin diye bir durum olası değil.
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap