• ankaragücü'nün 1972 doğumlu 1.75 boyundaki defensive midfielder oyuncusu.. serbest vuruştan attığı gollerle ünlüdür, geçtiğimiz sezon bir maçta üç frikik golüyle hat trick yapmışlığı vardır. hırslı ve savaşçı yapısıyla ankaragücü taraftarının beğendiği oyunculardandır. 19 eylül 2002 ankaragücü alaves maçında bu özelliklerini en iyi biçimde sahaya yansıtmıştır, şöyle ki:

    - ceza sahası dışından kazanılan bir serbest vuruşta topun başına geçen yılmaz'la alavesli bir oyuncu arasında serbest vuruşun yeri konusunda bir husumet ortaya çıkmıştır. yılmaz topu yere koymuş, alavesli ayağıyla dürterek kaleden uzaklaştırmıştır. yılmaz topu tekrar yere koymuş, alavesli aynı şekilde ayağıyla dürtünce topu eline verip "buyur kardeşim, sen koy o zaman" der gibi bir harekette bulunmuştur. hakemin araya girmesiyle olay büyümeden yatıştırılmıştır.

    - son dakikalarda skorun üzerine yatma eğiliminde olan alavesli oyunculardan biri yılmaz'ın yaptığı faulle yerde kalmıştır. yılmaz bir an önce kalkması için önce adama elini uzatır, yanıt alamayınca arkasına geçip iki koltukaltından alavesli oyuncuyu kavrar ve kaldırmaya uğraşır. bir metre kadar kaldırmasına rağmen adam oralı değildir. sinirlenen yılmaz güreşteki çırpma hareketiyle oyuncuyu tuttuğu gibi yere çalar. hakem korkuyla yılmaz'ı yatıştırır. bu hareket ankaragücü taraftarından büyük alkış alır..
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap