54121 entry daha
  • bu sene için kırılma noktası takım konferans ligi grubundan lider çıkıp türkiye kupası'nda dolu dizgin ilerleyerek ligde liderken süper kupa ile ilgili açıklama yapmak üzere mehmet akif ersoy'un habertürk'teki programına çıkan ali koç'un "ben varken bu takımı şampiyon yapmazlar"şeklindeki makam sahibi biri için felaket kötü düşünülmüş cümlesiydi.

    6 yıllık başkanlık kariyeri boyunca en iyi transfer dönemini geçirmişsin,arda'yı real madrid'e gönderip geçen sezon sattığın kim min jae'nin bayern münih'e gitmesiyle "fenerbahçe'de oynayanlar için avrupa devlerinin kapıları açıktır"izlenimi vermişsin,dzeko,tadic,becao ve fred gibi hem harika bir performans gösterip hem takıma liderlik yapan kurmay kadro kurmuşsun, irfan,ferdi,djiku,osayi belki de kariyer sezonlarını yaşıyor ama sen hop ortaya çıkıp takım birlikteliğini yok edecek ve futbolcuların başarısızlık durumunda kendilerini sorumlu tutmayacakları saçma sapan ve düşük zeka ürünü bir cümle kuruyorsun.

    böyle harika bir takımın başına ismail kartal gibi normal şartlarda fenerbahçe'nin başına asla geçemeyecek birini getirip 1. veya 2.sınıf seviyesindeki kadroyu 5.sınıf bir teknik direktöre hediye ediyorsun. hediye demişken durduk yere ezeli rakibine hediye ettiğin süper kupa rezaletini de unutmamak lazım. uğruna süper kupayı feda ettiğin konferans liginde üst tura bile çıkamaman rezaletin boyutunu daha da katladı.

    neyse öyle ya da böyle bu sezon bitiminde gidecek olman bizim için bir avantaj oldu. sadettin saran başarılı olur mu bilmem ama kan değişiminin fenerbahçe'nin başına musallat olan diktatörlük belasının kırılmasına sebep olacağına inanıyorum. tabi şimdiden belli olmaz ama saran'ın başarısızlık durumunda koltuk ısrarı edecek yapıda biri olmadığını düşünüyorum inşallah yanıltmaz. ben artık masal istemiyorum,başarıya aç camiayı mücadeleyle ayakta tutacak bir yönetim istiyorum.
694 entry daha
hesabın var mı? giriş yap