185 entry daha
  • 10 yıldır hayatımızda bir şekilde yer etmiş, bilgilendirmiş, kızdırmış, sevindirmiş, şaşırtmış, zaman harcatmış, yoldaşlık ve sırdaşlık etmiş bir büyük oluşumun*, sonunda sanal alemden çıkıp gerçek, kanlı canlı bir ideal*'e dönüşmesi fikridir.

    o dışarıdan hep, "lan bunlarda klavye delikanlısı, oturup eleştirmekten başka bi bok yemiyolar" imajını da bir nebze olsun kırabilecek olan delikanlıca ve mertçe bir harekettir..

    lagaluga değildir, "vatan toprağı"na sahip çıkmaktır, çorak arazileri yeşertmektir, yeni habitatlar türetmektir.. içine sıçtığımız ve her plastik klavye tuşuna basışımızda yok olan dünyamızdan bir nebze olsun özür dilemektir..

    piknik tüplü, çizgili pijamalı yurdum hanzolarının yahut kötü niyetli rant yüzsüzlerinin kıvılcımları ile yok olan ormanlara karşı bir vefa borcu, bir karşı duruştur..

    neticede kitap kampanyaları ile birlikte, son dönemin en kanlı canlı, en dişe dokunur ve en sahiplendiğim kampanyasıdır..

    ekşi sözlüğün barındırdığı "bir şeyler yazıp çizebilen, hayata karşı bakış açısı olan, okumayı ve yazmayı seven" 100 bin civarında üyesinin de zaten "geyik" dışında topluma faydalı, sosyal sorumluluk bilinci içinde bir şeyler üretmesi de gerekiyor kimi zaman..
266 entry daha
hesabın var mı? giriş yap