• karşı sokağımdaki ismi bende saklı okulun müdürüdür. amcamda nasıl bir kitlelere seslenme merakı varsa, saat 8.00 da başladı ve araya yarım bardak su içme molası vermeden halen devam etmekte. müstahdem bile ayar olup üç kere aygaz melodisi verdi ama herif susturup susturup devam ediyor. ulan daha okul açılalı bir gün olmuş ne biriktirdin, neye hırslandın bir günde de el kadar bebelere tevhid-i tedrisat doktrinini anlatırsın anlamadım ki?

    lise ve dengi bir okul olsa bi nebze anlarım ama amcamın hedef kitlesinin yarısı çok değil bir saat sonra sıraya işeyecek, sümük yiyecek. bi görün yaa el kadar kuzular ''bu amca ne diyor? niye sinirlendi ki?'' gibi bir ifade ile sağa-sola sallanmakta. ilkokul 4 ve 5 ler beslenme çantasını açtı. son sınıflar geçen yılın karne hediyesi 1,3 pixel kameralı telefonları ile müdürü çekiyor.

    yok ben bi gidip yakından bakayım ortama. bu iş çığrından çıktı, miting ortamına dönüşmeye başladı. bak hala konuşuyor yaa... yeteceğini bilsem evde ne kadar battaniye var kuzuların üstüne örtmeye götürecem valla.

    not: entry bitene kadar müstahdem 5. melodiyi verdi.

    09.54 editi: hala konuşuyor. sesi çatallanmaya başladı, devlet bahçeli'ye bir level kaldı.
    10.05 editi: bayıldı.
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap