7 entry daha
  • bilgisayarimdaki 33gb'lik muzigi winamp'e "haydi karisik calsin" diyerek attim, ve simdi su sarkinin calmasiyla canlaniveren yeni-genclik hatirami sizlerle paylasiciim.

    yas 14, hormonlar cosagelmelerde. kucuk sehirde oldugumuz icin mahallenin bilimum oglanlari kizlari birbirini bilir, birbirine yazar, ve fakat ne yazik ki butun bu hisler karsilikli olsa bile muhafazakarlik agir basar, ne var ne yok platonik duzlemde kalir. yoksa dersler ne olur he mi?

    ben ultra caliskan fen lisesi adayi genc kiz-cocuk, o ise tembel endustri meslek lisesi adayi vucuduna kaslar yeni dusmeye baslamis genc oglan-cocuk. oglan kiza yazar, kiz da bos degildir ama serde gurur var, ulasilamazlik var, ve bu caliskanlik meselesinden kaynaklanan adeta sinif farki var.

    gunlerden hos bi yaz aksamustusu olur, mahalleye disari cikilir, en yakin kiz kankayla gezilir tozulur, sonunda bi apartmanin onunde park edilir. bu oglan arkadasimiz da benzer seyleri oglan kankalariyla yapar, bizim coktugumuzu gorunce onlar da 20 metre oteye bi duvar kenarina cokerler. derken, simdi anlatirken bile utanacagim, "kadinlar laf atilmasini seviyo" diyen gotoslara adeta koz verecegim sey oluyor. bizimki bu sarkiyi "cigirmaya" basliyor. olurum sana. oğ sviiiğt. icimin yaglari eriyor?? ah, başım dönüyor, kanım kaynıyor.

    adeta kedi belgeseli?

    bunca ihtirasli bi sarkiyi, karsiliginda sevisme olmayacagini bile bile, gotumu kaldira kaldira, bi goz goze gelmemiz ugruna ve simdi bile unutamadigim dogallikla soyleyen berkantciima burdan tesekkurlerimi iletiyorum. beni bi sen anladin?

    piyale madra'nin, su yaziyi yazarkenki hislerime tercuman olan bi karikaturu var: http://img202.imageshack.us/…72/banakadinimdedi.jpg
274 entry daha
hesabın var mı? giriş yap