43 entry daha
  • kadının alabildiğine güzel olanını istiyorsunuz. bakmalara doyulamayacak bir yüz, mümkünse mavi renkli badem gözler, hokka gibi bir burun, köfte dudaklar, doğal sarı renkli saçlar. bu kadının teni pürüzsüz, göğüsleri iri, beli ince, kalçası hafiften dolgun ama görüntüsü taş gibi olsun istiyorsunuz. bacakları sütun, bilekleri ince, mümkünse ayakları küçük ve zarif... bu kadın zeki olsun istiyorsunuz ama fazla da değil. kendisine mantıksız gelen konularda sizinle mantıklı tartışmalar yapıp suyun üzerine fazlaca çıkmasın, gereğinden bir kelime fazla konuşmasın. mümkünse sadece sizin anlattıklarınızı dinlesin.

    ancak konu sekse gelince hemen dili açılsın istiyorsunuz bu kadının. size yer-zaman-mekan ayrımı gözetmeksizin her an çılgınlar gibi sevişme isteğini söyleyiversin. günlük hayatınızı yaşarken bir kuzu kadar sakin olmasını istediğiniz bu kadın yatakta panter kesilsin. mümkünse en iç gıcıklayıcı dantellere bürünüp size istediğiniz her an her noktada çılgın bir seks deneyimi yaşatmak için hali hazırda, istekle beklesin. bu kadın yataktaki maharetlerinizi gerçek orgazm çığlıkları eşliğinde egonuzla birlikte yüceltsin. seks bitince susup hiç sesini çıkarmadan uyumasını istiyorsunuz bu kadının ya da sessizce kendi evine gitmesini. sevgi ya da aşk üzerine dönecek herhangi bir diyalogla başınızı ağrıtmasın.

    bu kadının aşçıların en iyisi olmasını istiyorsunuz. size benzeri ancak yemek dergilerinde görülen türde sofralar hazırlamasını. o mutfakta bu sofrayı hazırlamak için çalışırken siz tv’de maç izlemek istiyorsunuz ve onun da size “yarasın izlediği maç aslanıma” diyebilmesini. bu kadın hiç kilo almasın, hep güzel giyinsin, hep zarif görünsün, hep bakımlı kalsın istiyorsunuz. oturmayı kalkmayı bilsin, nadiren konuştuğu zamanlarda çevresindekilerin takdirini toplasın, kültürlülüğüyle ortamlarda göğsünüzü kabartsın. her zaman olgun, uysal, uzlaşmacı davransın. hiçbir arızası olmayan bu gündüz melek, gece kevaşe kadının varlığını mükemmel kadın tanımı altında biraraya getirip geriye kalan kadın müsveddelerinin hepsini çürük yumurtaya bulamak istiyorsunuz.

    peki ya siz nasıl bir adamsınız? koyun bakalım elinizi vicdanınıza. erkek güzeli misiniz? değme hollywood aktöründen yakışıklı bir yüzünüz, baştan aşağıya kasla donanmış, bir gram yağ fazlası olmayan bir vücudunuz var mı? her daim bakımlı, her daim sinek kaydı traşlı mısınız? allahın her günü şık giyinmeyi ve görünmeyi başarabiliyor musunuz? konuştuğunuzda sadece kendinizden bahsetmemeyi, kurduğunuz her cümlenin içini dolu tutabilmeyi, akla gelebilecek her konuda söyleyecek pek çok söz bulabilmeyi ve sıkıcılaşmayacak biçimde, tam ölçüsünde sohbetlerle bu niteliklerinizi sosyal çevrenizle paylaşmayı becerebiliyor musunuz? tıpkı hayalinizdeki kadın gibi ölçülü hareket eden, her yerde ve her ortamda hayranlığı üzerinde toplayan, dost arkadaş çevresince varlığı en çok aranan adam siz misiniz? zeki, eğlenceli, sportmen, mantıklı, kültürlü, sabırlı, cazibeli, sadakatli, efendi bir adam olduğunuza inanıyor musunuz? yatakta size kaplan olmayı vaadeden mükemmel kadınınıza cinsel bir oyuncağın dışına çıkan bir başka gözle bakmayı başarıp ona teninin dışındaki birşeyler için de sevgi duyabilir misiniz? ve dahi dünyanın en iyi sevişen adamı olduğunuzdan emin misiniz?

    muhtemelen bunlardan pek çoğu değilsiniz. ancak o mükemmel kadının sizi tam olarak olduğunuz gibi sevmesini istiyorsunuz. peki ya siz neden mükemmel olmayan kadını olduğu gibi sevemiyorsunuz?
105 entry daha
hesabın var mı? giriş yap