6 entry daha
  • kanun dışı tepkidir. doğrusu "savunmanı hazırla dava açıyorum" olmalıydı( tabi normal işleyen bir hukuk devletinde)

    şimdi, emre uslu kimdir?(emrullah uslu)

    - "emrullah uslu halen emniyet mensubu idi. ancak 8 yıldır abd’de bulunan uslu 3 ayda bir “okyanus ötesi uçamaz” yazan doktor raporu gönderiyordu. bu sayede yıllardır abd’de bulunmaya devam ediyordu. emniyet bu talep üzerine emrullah uslu’nun çok acil olarak geri çağrılmasına karar verdi. emrullah uslu’dan gerekirse gemi ile geri gelmesini isteyecekti. böylelikle odatv.com olarak gündeme getirdiğimiz “emrullah uslu’nun abd’de yasadışı mevcudiyeti” olayı ortaya çıkmıştı. emniyet mensubu olduğu da… bir anlamda; bu iki taraf gazetesi yazarı yalanlanmış oldu.
    bir sözümüz mit’e… emrullah uslu’nun mit mensubu olduğuna ve mit’ten burs aldığına dair iddiaları aylardır gündeme getiriyoruz. bunlar kamuoyunda geniş olarak yer buluyor. neden bu iddiayı yalanlamak için genelkurmayın emrullah uslu aleyhinde soruşturma başlatmasını beklediniz?"(1)

    "emrullah uslu yurdışına okumak için gitti. bu durumda 657 sayılı yasa en fazla 4 yıl hak tanıyor. emrullah uslu toplam 8 yıl boyunca eğitim gerekçesi ile yurtdışında kaldı."(2)

    -"somut bir gerçekliği basınımız çokça yazdı. emrullah uslu bir asker kaçağı. askerlik yoklamasını yaptırmamış olan emrullah uslu için yakalama emrinin çıkarılması gerekmiyor mu?"(2)

    ___
    (1) - http://www.odatv.com/…nasil-ortaya-cikti-0212081200
    (2) - http://www.odatv.com/…lere-suc-isletiyor-0912081200

    az önce habertürk ekranlarından "ortadoğu ülkeleri, demokrasi olmadığı için amerikanın etkisine giriyor" buyurmuştur. ırak'a demokrasi geldi, amerika güdümünden çıktı, arabistan da über demokratik zaten.

    (bkz: taraf gazetesi yazarı muvazzaf polis)
441 entry daha
hesabın var mı? giriş yap