4 entry daha
  • istanbul'dakinin aşırı pahalı olduğunu düşünüyorum. bir öğrenci olarak sadece okula gidip eve dönmek 4 lira tutuyor. ki öğrenci olmayan biri için aynı yol neredeyse iki katına geliyor. bunu bir insan her gün yaparsa sadece yol parasından batması lazım. aylık akbil alsa adam onun da limitini düşürdüler yetmiyor..

    hayır bir de deniz otobüsüne biniyor filan olsam hakkaten içim yanmayacak, dolmuşa filan da binmiyorsun bildiğin en boktanından otobüsler.. kaliteli yolculuk, biz insan taşıyoruz filan yalan. nereye insan taşıyorsun, her gün ya camdan kapıdan fırlama tehlikesi, ya elalemle akraba olma tehlikesi içinde gidiyorum o kadar yolu..
    haydi bunlara alıştım da o 4 lira çok koyuyor ya bana. bende mi gariplik var acaba, çok para değil mi bu, bir de birkaç aya öğrenci de olmayacağım. ben veremem ya her gün 6-7 lira yola. ne yapmalı bilmiyorum ki, zaten bunlardan dolayı göçebe hayata döndüm okul nereye yakınsa hop oraya taşın, iş nereye yakınsa oraya git.. ama yakında ailemi ziyaret edemez hale geleceğim.

    sonuçta bir önerim çözümüm filan da yok bu tamamen bir şikayet entrysidir. yazık lan bize.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap