7 entry daha
  • açılışı aceleye getirilmiş sanırım. gidiş yolu hala daha bozuk, virajların yaşattığı sıkıntıyı ikiye katlıyor bu durum. karaburun yolundan sonra gördüğüm en sıkıntı verici yoldu homeros vadisi güzergahı.

    piknik alanları dağınık bir şekilde kurulmuş ve herhangi bir tesisleşme yok henüz. bir bakıma avantaj olarak görülebilir aslında bu, civarını ve manzarasını beğendiğin bölgeye yerleşip keyif yapabiliyorsun. gölet şu mevsimde bile kirliydi maalesef, içerisindeki kurbağaların oluşturduğu senfoniyse gayet eğlenceliydi.

    sakin bir gün/akşam geçirmek istiyorsanız ideal bir yer burası. kafilelerce gidilen piknik yerlerinden hoşlananlar için ise sıkıcı olabilir. yol üzerinde bu ihtiyacı karşılayabilecek restoranlar mevcut. en popüler olanı "kuzuoğlu restoran", ki bizim de tercihimiz orası oldu. körfezi gören manzarası ve uygun fiyatlarıyla gördüğü ilgiyi hak etmiş durumda.

    bir çok yerinde yapılan çalışmalar bittiğinde daha bir rağbet görecektir homeros vadisi. 3-4 yıl sonra fazlasıyla geliştirilip güzelleştirileceğini umuyorum.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap