651 entry daha
  • 2004 yılında pozisyon bilgisi zayıf ve ham bir defans oyuncusuydu. üstelik daum'un hatasının bedelini ödedi. milan karşısında savunmayı orta sahaya çıkaran daum, şeva'nın coşmasına sebep olmuştu. servet değil kim olursa olsun o açık alanda o zamanki şevçenko'yu tutamazdı. fenerbahçe dört yediği için haliyle galatasaray seyircisi dalga geçti.

    2007 yılında servet, aradan geçen üç sene boyunca kendini geliştirdi. sivas sonrası song ile beraber oyununu ilerletti. türkiye'nin en iyi defans oyuncusu, en formda defans oyuncusu oldu. eksiklikleri vardı ama azmiyle, mücadelesiyle kapatıyordu. haliyle taraftar sahaya her şeyini veren bu oyuncuyu sevdi.

    2010 yılında servet çetin, kötü bir defans oyuncusu olduğu için değil hocasını değiştirmek için yaptıkları yüzünden eleştiriliyor. istenmemesinin sebebi kötü bir defans oyuncusu olması değil.

    servet çetin, 2004 yılında farklı bir oyuncuydu, 2007 yılında farklı bir oyuncuydu, 2010 yılında farklı. zaman değişiyor servet de değişiyor, bu değişim ortadayken niye galatasaray taraftarının yorumları değişmesin. değişim sebeplerinin çok makul açıklamaları var. bak mesela;

    "helal olsun kartalıma ispanya'yı sallıyor"

    2004 yılı beşiktaş taraftarı

    "şu takıma gelse, türkiye'ye dönse uçurur takımı"

    2007 yılı beşiktaş taraftarı

    "verdiğimiz paraya, sahada durduğu zamana yazık, çıksana oyundan yuhhhh...."

    2010 yılı beşiktaş taraftarı

    nihat kahveci için bir zaman çizelgesi. şimdi buraya bakarak beşiktaş taraftarını tutarsızlıkla suçlayabilir miyiz? asla. tepkileri abartılı olabilir ama altı sene içinde nihat oldu değişen, taraftarın bakış açısını değiştiren futbolcuydu.

    örneklere devam edelim...

    "çirkeflik yapıyor, tekme atıyor, sahada durmaması lazım, tam galatasaraylı, katillll"

    2000 yılı fenerbahçe taraftarı

    "helal olsun koçuma, ne mücadele ediyor ama, gerçek fenerbahçeli, aşkolsun"

    2010 yılı fenerbahçe taraftarı...

    bu örnek olmadı gibi değil mi? servet'e ve nihat'a karşı bakış açısı; oyunlarıyla, yaptıklarıyla parelel değişirken emre'ye karşı bakış açısı sadece üstündeki forma yüzünden değişti. yanlış örnek, pardon.
557 entry daha
hesabın var mı? giriş yap