81 entry daha
  • vallahi bıktım. bu gelen maillerden bıktım. onca program kullandım, onca önlem aldım ama bu spam maillerden bir türlü kurtulamadım. öyle ki bu spam mailler utanmadan, sıkılmadan düşüyor pat diye inboxa. malum bu spam mailler "x kitapçılıkta olay.. fiyatlarda yarı yarıya indirim var" diye gelmiyor. bir açıyorsun "seninki de fil hortumu gibi olsun, memelerin ruslar gibim olsun, suyun erken kaynıyorsa pornocu abiler gibi olsun, arabanın vitesteyken marşı çevrilince titrediği gibi titriyorsan sıralı lpgli şahin gibi olsun " diye kaplıyor ekranı mailler.

    ee insanlık hali açıyorsun sağda solda maillerini, hopp oha size mailler. yıllardır oluşturduğun efendi kişilik profili bir anda yıkılıyor. geçenlerde hakkı abilerin büroya gittim. adamlar yeminli mali müşavir. her sözleri, davranışları besmeleyle başlıyor. daha önce gelen mailin birinden numara almam gerekti. açtım ilk mail, gözü kör olmayasıca bir spam.

    "arap tayı nikli modelimiz sizi erotik showuna davet ediyor
    türkiye'nin en ateşli show sitesi
    türkiye'nin en iddaali show sitesinde yepyeni ve ateşli modeller sizi msn de bekliyor.."

    maili açmamla yanımda duran ve dünyanın en heyecansız banka memuru görünümündeki hakkı abi'nin "hacı vardır sende motorize ekip falan, ayarla da takılalım bi akşam?" sözünü duymam bir oldu. o günden sonra da uğrayamadım hakkı abilerin büroya.

    yine geçenlerde gelen bir maili onaylamam gerekti ama dışardayım. yıllardır arkadaşım olan ebru'yu aradım. dedim şifrem şu, gir tıkla gelen linke. bu olayı bile uzun uzun anlattım kendisine. neyse mesaj attı, tamamdır diye. aradım teşekkür etmek için, soğuk soğuk laflar falan. yılların samimiyeti bir anda gitti. neyse anlamadım eve geldim bir baktım ki ebru'nun açtığı mailin üzerinde şu mail.

    "daveti gönderen: dul_necla
    davetin başlığı: seni bekliyorum tanışalım
    mesaj: direk mail adresimden görüşemeyiz ancak yehju sitesine gelirsen ilk önce orada tanışıp görüşelim. daha doğrusu önce tanışalımda sonra görüşme işine bakarız :) uzun bir süredir 3 ay falan yalnızım çevrem dolayısıylada pek partnerim olmuyor. ciddi olarak ilgilenirsen sana yapacaklarımın sınırı yok hatta gerekirse tüm ihtiyaçlarınıda karşılamaya hazırım. yeterki görüşelim ve karşılıklı isteklerimizi tamamlayabilelim."

    hay babanın kemiğine. dul necla ne lan. uzun süreden kasıtı da 3 ay. ulan bizim yıllardır elimize hatun eli değmedi kahpe. 3 ayda nasıl yanardağ kıvamına geldin? neyse yıllardır arkadaşım olan ebru konuşmuyor şimdi benimle bu maili okuduktan sonra. her ne kadar spam falan dediysem de inandıramadım.

    uzun lafın kısası bu gelen maillerden bıktım. vallahi bıktım.
71 entry daha
hesabın var mı? giriş yap