17 entry daha
  • gercek adi roy fitzgerald olan hollywood'un unlu, merhum aktoru. chuck palahniuk'un ölüm pornosu (bkz: snuff) adli kitabinda kendisine ait bilgilendirici kucuk bir hollywood dedikodusuna da yer verilmektedir:
    "metro-goldwyn-mayer'in oyuncu secmekle gorevli bolumunun basindaki sahis, roy fitzgerald'i uc kez reddetti. kadin ofis icinde yurumesini talep ettiginde, roy tokezledi. o kadar sik tokezledi ki kadin cam sehpa kirilacak diye endiselendi. eskiden donanmada gemici olan fitzgerald kamyon soforu olarak calismaya baslamisti ve donmus havuc teslimati yapiyordu. gulumsediginde dis etleri gorunuyordu. en kotusu de, kikirdiyordu. fitzgerald yeniyetme kizlar gibi cirtlak bir sesle konusuyor ve ne zaman ayagi takilip dengesini kaybetse kikirdiyordu.
    menajeri henry wilson, gulumserken dudaklarini dislerine yapistirmasi gerektigini ona ogretene kadar hic kimse bu hanim evladina rol vermedi. wilson, fitzgerald'i streptokok anjininden mustarip bir oyuncuyla tanistirdi. hastaligi kapip bogazi iltihapla dolduktan sonra menajer ondan ses telleri yirtilana kadar ciglik atmasini ve bagirmasini istedi. erkek sesi gibiydi. ve adini rock hudson olarak degistirdi."
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap