3 entry daha
  • bu dizinin en mühim olayı, rayden ile shao kahn'ı aynı aktörün (bkz: jeffrey meek) oynaması, ama credits'te belirtilmediği için bunu kimsenin fark edememesidir. 98 senesinde imdb mi vardı bakacak? hakkını vererek de oynamıştır abimiz bu iki rolü. filmlerdeki rayden'lara, shao kahn'lara beş basmıştır.

    ayrıca dizinin hatun oyuncu kadrosu playboy takviminden fırlamış gibidir. gibisi fazla, zira imdb demiş ki:

    guest stars angelica bridges, sung hi lee, dana hee, jamie pressly, renee tenison, kathleen kinmont, candace miller, and suzanne stokes all posed nude for playboy. other stars, such as kristanna loken, tracy douglas, tahitia hicks, dara tomanovich, audie england, and megan brown, did likewise for other publications.

    mortal kombat külliyatında ilk filme yakın kalitede diyebiliriz aslında dizi için. dövüş sahneleri gayet iyidir. hatunlar güzeldir. senaryo başlarda teklese de, ileriki bölümler gayet tatmin edicidir.

    --- spoiler ---

    bir de son bölüm vardır ki, shao kahn dellenip sırayla reptile, kitana, shang tsung, quan chi, kung lao ve diğerlerini katleder. yalnız bunu shadow priest'leri yapar ki, madem bu kadar becerikliydiniz, neden paso ruh gibi dolaşıyordunuz dedirtirler. sonuçta rayden'a önünde diz çöktürür shao kahn. kötüler kazanmıştır. bu bakımdan enteresandır. güzel bitmiştir..

    ..ya aslında aynı kadroyla ikinci sezonu çekeceklermiş, senaryo da hazırmış ama proje iptal olmuş. rivayete göre son bölümde olanlar alt tarafı kung lao'nun kabuslarıymış. peh.. böyle kalması iyi olmuş aslında. boku çıkmadan bitmiş en azından.

    --- spoiler ---

    bu bilgiden yola çıkarak, senaryosu mortal kombat 9 oyununun story moduna ilham vermiştir diyebiliriz heralde.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap