5 entry daha
  • menüsünden "kremalı biberiyeli piliç" seçersiniz, tamamen tuzsuz bir şekilde bildiğiniz "pilav üstü tavuk" gelir. "kaşarlı sebze güveç" seçersiniz, üstünde kaşar erimiş hatır hutur yenilen kabak, biber falan gelir. "hmm ekmek vermemişler, dur bari ekmek de istiim de iki gıdım yemek getirmişler ekmekle katık edeyim" dersiniz, ekmeğiniz gelir. bir de biranıza koymak üzere 1 dilim limon istersiniz, limon da biranızın bitmesine yakın gelir. yemekler öyle ya da böyle yenir, hesap istenir.

    asıl bomba bu andan itibaren başlar;

    hesabınız gelir, bakarsınız adisyona...

    - kremalı biberiyeli piliç (aka pilav üstü tavuk) ... tl

    - kaşarlı sebze güveç (kütür sebze tabağı) ... tl

    - 50cc efes bira ... tl

    - talay karalahna kırmızı şarap ... tl

    - limon 1 tl

    - ekmek 2.5 tl

    dasghxfghfcx limon ve ekmekten para almak nedir lan? ablacım lisa'cım sen neyin kafasını yaşıyosun burdan tekrar sormak istiyorum sana.

    girdim içeri lisa ablamız orda dötü yaymış kulaklıkla müzik dinlio, 2-3 turizm otelcilik öğrencisi veledi stajyer hesabı almış oraya pilav üstü tavuk yaptırıyor, tepesine de 3 tane biberiye.

    "efendim limon konusunda haklısınız ama ekmek konusunda da ben haklı olduğumu düşünüyorum, çok ekmek ziyan oluyor o yüzden ekmek ekstraya giriyor. ben sizden limonun parasını almayıp 49 lira alayım"

    ahh canım saol be, çok büyük güzellik yaptın telafi için. dışarda kendi köpeğin aç bilaç yanımızda çöp torbası karıştırıyor, neyin ziyanından bahsediyosun sen allah aşkına. yazık, valla çok yazık, ne kadar büyük ayıp. komedi gibi ya hala aklıma geldikçe gülüyorum, ki orda bu muhabbet geçerken ordaki garson çocuklar da kadının arkasından kıkır kıkır gülüyorlardı. herahalde şutlamıştır o gecenin sonunda çocukcağızları da.

    velhasıl kelam limondan, ekmekten para alan işletmedir efendim. gören de masaya trabzon vakfıkebir ekmeği istedik sanacak. 2 dilim ekmek ulan ashdfasghx

    yanarım yanarım o adisyonun fotoğrafını çekmediğime yanarım.

    edit: imla
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap