250 entry daha
  • bekaret = kızlık zarı olarak görüldüğü sürece, sadece 2 damla kana bakılarak hakkında atıp tutulan kavram.
    bekaret kızlık zarından ibaret olmadığı gibi, evlenene kadar ailene emanet olan, evlenince kocana teslim etmek zorunda olduğun bir yük de değildir.
    babam genel cerrahi uzmanı olduğu için ve uzun süre doğu illerinden birinde çalıştığı için, pek çok şeye şahit oldu. bunlardan biri de, bana belki de ders olsun diye anlattığı 15 yaşındaki kız.
    annesiyle birlikte kontrole gelen kızın, ileri derecede anüs yırtığı varmış. kız artık acıdan bayılacak haldeymiş. hemoroid acısını bilen arkadaşlar, onu 5'le çarpsın. acilen ve zorlu bir ameliyat yapmış babam, kızın 10 gün yüzüstü yatması gereken, bir sürü dikiş gerektiren.
    babam asla nedenini sormamış, fakat refakatçisi çıktığı anda ağlayarak babama olan biteni anlatmış. erkek arkadaşı ilişkiye girmek istemiş, kız "evlenmeden olmaz" demiş, erkek ısrar etmiş, kız anal sex'e razı olmuş vs. vs.
    ne güzel de bakire kaldı kız değil mi? sağlığından oluyordu, inanılmaz, katlanılmaz bir acıya maruz kaldı, zor bir ameliyat geçirdi. üstelik 15 yaşında.
    önce şu ikiyüzlülüğe bir son verin. size "vermeyen" "kezban" sevgilileriniz de ihtiyacı olmuyor mudur? hepsi mi frijit? ilişkiye girmeyi kabul ederse "orospu" demeyeceksiniz çünkü.
    hassas bir konu elbet, insanız sonuçta kadın veya erkek, sevgilimizi kıskanabiliriz. "keşke ilkini birlikte yaşasaydık" diyebiliriz. fakat sevgilisiyle ilişkiye girip sonra "sandığım gibi masum değilmişsin" diye ayrılanlar da var, ilişkiye girdikten sonra "oh bunla yaşayacağımı yaşarım, bakire bir kızla da evlenirim vakti gelince" diyen de var.
    bugün sözlükte evlilik öncesi kızlık zarı diktirmek konusu gündem olmuş. bir kadın, evleneceği, belki ömrünün sonuna kadar birlikte olacağı adama yalan söyleyerek bir ilişkiye nasıl başlar? düşünsenize, onunla 40-50 yıl geçireceksin, çocuk büyütecek, belki torunlarını görecek, birlikte yaşlanacaksın ve ilişkinin temelinde bir yalan var.
    eh hiç bir kadın keyiften kızlık zarı diktirmiyor elbet. onu buna mecbur bırakan eşine ne demeli? karşındaki insana deli gibi aşıksın, her konuda uyuşuyorsunuz, onu ömrünü birlikte geçireceğin insan olarak seçmişsin, ama senden önce başka biriyle birliktelik yaşamış diye evlenmekten vazgeçiyorsun. bu mudur yani? diğer bütün özellikleri çöpe at, bakire değilse bitti mi?
    peki oğlu biriyle birlikte olunca "aslan oğlum" diye sırtını sıvazlayan, kızının birlikte olduğunu duyunca döven, evden atan, ve hatta öldüren babalar, oğlunuzun birlikte olduğu da birinin kızı değil mi?
    dediğim gibi, hassas bir konu, burda kimseyi "yıl olmuş 2012, bekaret muhabbeti yapıyo, bunu önemsiyo" diye eleştirecek değiliz. herkesin görüşü, ahlak anlayışı, beklentisi, görgüsü kendine. tek eleştirdiğim nokta, istediğini elde edene kadar "ben bu konularda çok rahatım, efendim herkes sevgilisiyle rahatça cinsel ilişkiye girmeli, sevgilisi yoksa fuckbuddy'si olmalı, bekaret de neymiş?" diye konuşup, iş evlenmeye gelince "bakire olmayacak bir kadınla evlenecek değilim!" diyen ikiyüzlüler.
    bekaretin kadınlar için değil, erkekler için daha önemli olduğunu unutmayın. kadınların da sex arzusu olur, kadınlar da karşısındakiyle bir şeyler yaşamak ister. fakat kadınlar "ya bir gün birine aşık olursam, ve bakire değilim diye beni istemezse?", "ya hamile kalırsam?", "ya ailem öğrenirse?" diye düşünmek zorunda kalıyorlar.
233 entry daha
hesabın var mı? giriş yap