6 entry daha
  • bu kadar çaçaron, bu kadar pislik, bu kadar terbiyesiz ve beceriksiz işletmeciye sahip bulunabilecek nadir yerlerden biri. ambiyansa kapıldık girdik, hoş birşeyler yiyelim diye fakat aynı anda 2 masayı delirtmeyi başarmış bir işletme burası!
    bir garsonları vardı önce ondan bahsetmek istiyorum. bu kızın birazcık konuşmada problemi var gibi geldi bana, yani herhangi bir hastalığı vs. varmıdır bilmiyorum, bazı şeyleri 2 defa tekrar ettirmek dışında ben bir yamuğunu görmedim. ne söylediysek yazdı adisyona, içerden ne verdilerse getirdi önümüze. herneyse olaya geçiyorum;
    şarabı açtırdık, pizzaları bekliyoruz. 1 tanesi geldi, 1 tanesi gelmedi ki kız arkadaşımla birlikte başladık gelen pizzaya. birinci pizza bitti ikincisi yok. diğer masadaki bi ablayıda aç bıraktılar öyle, kocası daldı içeri saydı, sövdü. bizde 2. pizzamızı iptal ettik şarabı ateşleyip kaçalım dedik. buraya kadar herşey normal, ortalama sikindirik bir işletmede yaşanacak bir problem. bu çekik gözlü çinli kırmasımıdır, avusturalyalımıdır nedir artık, başladı çalışanlara fırça kaymaya. bize bakan garsonu tartaklayarak demediğini bırakmadı, kızcağızı sarsıyor, bağırıyor. birde nemrut sesi var ki, kocasına yazık.
    dayanamadım, içeride ödedim hesabı. yok dedim böyle olmaz, hiç memnun kalmadık birde insanları azarlıyosunuz bizim yanımızda tartışma dinletiyosunuz. "ay bende napıcağımı şaşırdım kaldım" dedi çevirdi kafasını.
    nemrut kadın, hala daha düzgünce konuşamıyor müşteriyle. yüzüne söylediğim gibi, burayada yazayım:
    gitmeyin buraya, adaya giden herkesede söylicem gitmeyin. çünkü böyle kötü niyetli bi insanın işlettiği yerden iyi bişey çıkmasını bekleyemezsiniz. sorun çalışanlarda değil, sorun lisada.
    çalışanı fırın arızalı, yarında patlarız tamir ettir diyor, kadın hala bağrınıyor. çalışanlarına bu kadar kötü, bu kadar nefretle davranan bu yerin, 5 kuruş para kazanmaması lazım!
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap